Mysli na Myslbek

Mysli na Myslbek

Půjdete-li mezi 1. dubnem a 16. červnem pražskou Nákupní galerií Myslbek, tak určitě neminete jeho novou jarní dekoraci – osobní automobil Fiat 500 doslova visící ze stropu a záhadné neprůhledné krabice. Obsah některých z nich bude postupně odhalován, jisté je jen to, že všechny souvisí s velkou hrou Mysli na Myslbek s 500. V ní mohou za nákup v hodnotě minimálně 500 Kč vyhrát právě onen zavěšený automobil nebo obsah některé ze záhadných krabic.
Stačí do soutěžního formuláře na www.ngmyslbek.cz/myslinamyslbek vyplnit všechna pole a zodpovědět soutěžní otázku. Účastníky finále, kteří budou mít možnost vybrat si jednu z krabic s výhrou, se stanou ti, kteří zodpovědí správně, případně se budou co nejvíce svou odpovědí přibližovat správné odpovědi. Vyhlášení soutěže proběhne 16. června 2011 v prostorách NG Myslbek, a to v rámci finále Velké hry.

 

Datum ukončení soutěže: 1.1.1970

Kategorie: Peníze & poukázky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace