3 x Sada kosmetiky Crabtree & Evelyn

3 x Sada kosmetiky Crabtree & Evelyn

Crabtree & Evelyn je tradiční britská kosmetická firma v tom pravém slova smyslu: sází na léty prověřenou výrobu za použití přírodních surovin, nabízí půvabný a typicky britský uhlazený design svých produktů a povyšuje jejich používání a každodenní rituály na úžasný požitek.

Crabtree & Evelyn nabízí ucelené kolekce kosmetiky zahrnující parfémy, tělová mléka, sprchové gely, pěny do koupele, mýdla, krémy na ruce, ale také třeba masážní oleje a kosmetiku pro muže. Každou kolekci sjednocuje vybraná vonná esence. Ve stejné vůni jsou pak v nabídce také výrobky pro interiér, jako jsou například parfémový sprej, svíčky a vonný papír do šatních skříní, který je na českém trhu zcela ojedinělý.

U nás ji můžete zakoupit ve dvou pražských prodejnách: obchodě v Centru Chodov, který byl otevřen v roce 2010, a ve zbrusu nové prodejně ve Slovanském domě v ulici Na Příkopě. Další informace najdete na www.crabtree-evelyn.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 15.6.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace