SOUTĚŽ o vstupenky na VOTVÍRÁK - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na VOTVÍRÁK - www.chrudimka.cz

15. 17. června 2018 Milovice

Program Votvíráku je opravdu nabitý. Během festivalu se na pódiu vystřídá mnoho hudebních hvězd ale díky nové soutěži Talent for Stage zde vystoupí i ti na které hvězdná kariéra teprve čeká. Mimo vlastního koncertu na hlavním podiu získá výherce také pobyt v nahrávacím studiu The Barn za účasti zkušeného producenta a natočení singlu který v digitální podobě vydá a mediálně podpoří vydavatelství Supraphon hned v létě 2018. V soutěžní porotě pro první kolo zasednou zpěvák a baskytarista Kuko z kapely Horkýže Slíže Michal Máka z vydavatelství Supraphon kreativní producent festivalu Votvírák David Šindelář hudební producent a muzikant Dan Friml a hudební publicista deníku Právo a serveru Novinky.cz Jaroslav Špulák.

V pátek 15. června se s novým frontmanem na Staropramen Rock Stage představí například energií nabušení Pipes & Pints s Malotraktorem na palubě a s náloží dalších skvělých písní přistane na milovickém letišti Mig 21 vystoupí také slezská diva Ewa Farna psycore metaloví Dymytry nebo Mňága a Žďorp slavící 30 let své existence. Páteční večer bude patřit také kapelám Wohnout Mirai UDG BSP a samozřejmě také zřejmě největší hvězdě festivalu kapele Chinaski. Na Hip Hop Stage která letos nabídne velkou a zajímavou sondu do pestré slovenské hip hopové scény vystoupí v pátek například Smack kontroverzní Sodoma a Gomora jihočeští De Zrechts nebo slovenská legenda Modré Hory. Scéna bude patřit také většině labelu TyNikdy ať již v podobě hostovaček při tribute koncertu DJ Fattea a jeho nové desky Fade In tak sólo koncertních setech Resta a především Paulie Garanda.

Během sobotního programu na Coca Cola Central Stage potěší všechny generace bez rozdílu věku svými neodolatelnými písněmi Jaroslav Uhlíř dvacet let na scéně oslaví skupina Škwor Tata Bojs opět ohromí propracovanou show kotel rozparádí Divokej Bill Sto Zvířat Kreyson Arakain Debustrol Original i Horkýže Slíže. V sobotu zahraje také Jan P. Muchow se svými The Antagonists nebo Xindl X. Elitní sestava Red Bull Music Stage pro sobotu zahrnuje české legendy Chaozz či PSH nebo jihlavské Pio Squad ze Slovenska přijede se svým parťákem Škrupem a live bandem legendární rapper Vec zakladatel kapely Trosky a jedna z nejvýznamnějších osobností současné kulturní scény našich východních přátel nebo Strapo a DJ Spinhandz.

Pro všechny návštěvníky a fanoušky pak chystá Votvírak další zajímavé soutěže a akce v nichž mohou vyhrát například den v luxusním autě vstupenky nebo cédéčka zúčastněných kapel Mig21 Divokej Bill….

Chcete-li vyhrát vstupenky na VOTVÍRÁK odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 10.6.2018

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace