SOUTĚŽ o dárkové vydání knihy DUNA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dárkové vydání knihy DUNA - www.chrudimka.cz

Šestidílná sága Duna amerického spisovatele Franka Herberta je jedním z nejúžasnějších eposů science fiction a po celém světě se již prodaly miliony výtisků.

Příběh Duny se odehrává v daleké budoucnosti v mezihvězdném impériu kterému vládne padišáh imperátor Shaddam IV. z rodu Corrino jemuž jsou podřízené všechny velkorody.

Mladý Paul Atreides dědic a následovník rodu Atreidů odlétá se svým otcem vévodou Letem a matkou Jessikou na Arrakis pouštní planetu jež je jediným zdrojem výjimečného koření nejdůležitější a nejcennější látky ve vesmíru s podivuhodnými vlastnostmi. Rod Atreidů má planetu spravovat poté co ji opustili jejich odvěcí nepřátelé Harkonnenové. A v tu chvíli se rozbíhá mnohovrstvá interakce složitého světa politiky náboženství ekologie technologie a lidských emocí to vše ve snaze ovládnout Arrakis protože ten kdo ovládá Arrakis ovládá i koření...

Chcete-li vyhrát dárkové vydání knihy DUNA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 7.3.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace