SOUTĚŽ o deskovou hru SEMAFORY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru SEMAFORY - www.chrudimka.cz

Zeměplocha: Semafory je další z deskových her ze světa Zeměplochy od Terryho Pratchetta kterou u nás vydává opět společnost REXhry. Hra vychází z Pratchettova románu Zaslaná pošta.

Ve hře je vaším úkolem odeslat postupně jednotlivá písmena slova což můžete dokázat přebarvováním kamenů. Zabránit vám v tom mohou protihráči akčními kartami nebo tím že vám kameny opět otočí. Hra má hned několik variant od kompetitivní přes týmově kooperativní až po sólo mód.

V každém případě ale budou hráči představovat semaforové společnosti které se snaží doručit svou zprávu - pětipísmenné slovo - z Ankh-Morporku do Genovy. V kompetitivním módu zvítězí ten kdo svou zprávu odešle jako první. V kooperativní hráči zvítězí pokud zprávu doručí do Genovy dříve než Pošta. Písmeno zprávy odešlete tak že na příslušné sekci plánu 4x4 vytvoříte správný vzor 2x3 z vypnutých a zapnutých lamp.

Chcete-li vyhrát deskovou hru SEMAFORY odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 18.10.2016

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace