Vyhrajte 3 vzpomínkové audioknihy Lou Fanánka Hagena - naposlech.cz

Vyhrajte 3 vzpomínkové audioknihy Lou Fanánka Hagena - naposlech.cz

Spojte začátek prázdnin s poslechem vzpomínkové audioknihy frontmana legendárních Tří sester Lou Fanánka Hagena. Jeho Tak to bylo tak to je i bonusovou Járo kakao! načetl člen činohry Národního divadla David Matásek.

Nápad převést oblíbenou „záchodovou' knížku Tak to bylo tak to je do audioknižní podoby se mi líbil avšak opatrně jsem zvažoval rizika především pokusy o autorské čtení. Volba Davida Matáska není výsledkem prosívání hereckých rejstříků ale jasný nápad: je to herec s kultivovaným projevem vyrůstal ve stejné době a hrál se mnou v Hagen Badenu. Věřím že zvukonosič Tak to bylo tak to je zpestří nejen jízdy za volantem ale i cesty do školy v prostředcích veřejné dopravy posluchačům všech věkových kategorií. A hezký poslech nahoru i dolů přeji těm kdo se mým životem byť jen mihli a už jsou na druhé straně věcí. Jmenovitě zdravím Sahulu Hadra Nikotýna Malečka a doktora Vládu.

Soutěž končí v neděli 10. července 2016. Ze správných odpovědí losujeme tři výherce kteří získají audioknihu na CD. Přejeme hodně štěstí.

 

Datum ukončení soutěže: 10.7.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Nejoblíbenější soutěže, které dnes končí - poslední šance se zúčastnit a vyhrát!

Soutěž o balíčky repelentů od ALPY - www.chytrazena.cz
Soutěžte a vybavte se na dovolenou v Lidlu - www.chytrazena.cz
Soutěž o balíčky Skyru - Islandského pokladu a moderní superpotraviny - www.chytrazena.cz
Soutěž o neodolatelnou romanci Zůstane to mezi námi - www.chytrazena.cz

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace