Soutěž o tři audioknihy - www.naposlech.cz

Soutěž o tři audioknihy - www.naposlech.cz

Soutěž o tři audioknihy Renouškovy povídky

Naposlech.cz připravuje každý týden soutěže o audioknihy. Vyhrát je není těžké stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít štěstí při slosování.

Až do neděle máte možnost vyhrát 3 CD s audioknihou Renouškovy povídky. Miloslav Mejzlík v roli tatínka v ní barvitým způsobem poodkrývá malému Renouškovi svět zvířat v netradičních a snových bajkách.

Renouškovy povídky vznikly z rozhovorů mezi Léopoldem Chauveau a synem Renouškem který veden dětskou zvídavostí klade různé všetečné otázky. Tatínek mu na ně odpovídá lehce groteskními místy absurdními podobenstvími a bajkami které pro svého syna vymýšlí. Prochází různými žánry: Od ztřeštěné bajky při níž se dozvíme jak přišel had o nohy přes naivisticko-existenciální cestu chlapce a medvěda kteří bádají po tom zda-li je člověk schopen pobrat všechnu moudrost světa až po hororovou zkazku o stromu který jedl malé děti. Renouškovy povídky skoro sto let staré dílo dodnes uhranou svou originalitou a magickým prolínáním světa zvířat a světa lidí.

Soutěž končí v neděli 10. 4. 2016. A jak už je zvykem výherci který je zároveň naším fanouškem na Facebooku pošleme audioknihu navíc!

 

Datum ukončení soutěže: 10.4.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Nejoblíbenější soutěže, které dnes končí - poslední šance se zúčastnit a vyhrát!

Soutěž o balíčky repelentů od ALPY - www.chytrazena.cz
Soutěžte a vybavte se na dovolenou v Lidlu - www.chytrazena.cz
Soutěž o balíčky Skyru - Islandského pokladu a moderní superpotraviny - www.chytrazena.cz
Soutěž o neodolatelnou romanci Zůstane to mezi námi - www.chytrazena.cz

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace