Soutěž o balíček od Dr. oetkera - www.webozdravi.cz

Soutěž o balíček od Dr. oetkera - www.webozdravi.cz

Kynuté buchty bábovky a perníky na mnoho způsobů peče většina českých hospodyněk nejen na Velikonoce.

Proto směsi na jejich rychlou a jednoduchou přípravu patří už mnoho let k nejprodávanějším výrobkům v této kategorii. Dr.Oetker připravuje každým rokem pro své zákazníky překvapení - limitovaná akční balení s dárky. Tentokrát v nich najdete dva sáčky kvalitního čaje. K tomu najdete ve velikonočním výherním balíčku ještě marcipán polevy jarní zdobení a oplatkové květiny.


Pro všechny výherce i pro ty kteří tentokrát neměli v soutěži štěstí přinášíme inspiraci pro velikonoční pečení. Originální velikonoční recepty z kuchyně Dr.Oetkera. Jsou několikrát vyzkoušené a pokud použijete uvedené suroviny máte vždy záruku že se vám moučník povede na jedničku! Vyzkoušejte letos třeba velikonočního beránka s pudinkem.

PERNÍK Dr.Oetker s dvěma sáčky čaje jako dárek

Pomocí této směsi do které stačí přidat pouze olej a vodu zvládnete přípravu oblíbeného moučníku během chvilky. Perník můžete rozkrojit a potřít oblíbeným džemem pudingovou náplní nebo náplní připravenou ze Zlatého klasu. Vynikající je také perník politý bílou nebo tmavou čokoládovou polevou. Na ozdobu se hodí zdobení Dr.Oetker.

BUCHTY Dr.Oetker s dvěma sáčky čaje jako dárek

Balení obsahuje směs na přípravu těsta a sušené droždí. Stačí přidat pouze vodu a olej. Ze směsi na buchty můžete připravit nejen klasické buchty plněné různými náplněmi ovocné koláče záviny či řezy na plech ale i vánočku nebo velikonoční mazanec.

BÁBOVKA Dr.Oetker s dvěma sáčky čaje jako dárek

Do sypké směsi stačí přidat pouze olej a vodu. Vláčnou voňavou bábovku zvládne upéct úplně každý. Můžete ji také polít čokoládovou polevou a posypat originálním zdobením část těsta obarvit kakaem nebo třeba přidat kousky čerstvého či sušeného ovoce.

Více informací najdete na www.droetker.cz.

Tři z vás můžete vyhrát balíček s produkty Dr.Oetker.

Soutěž probíhá od 21. února do 6. března 2016.

 

Datum ukončení soutěže: 6.3.2016

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace