VYHRAJTE SVŮDNOU VŮNI ELIZABETH ARDEN PROVOCATIVE WOMAN A PROVOŇTE SI DEN - www.mezizenami.cz

VYHRAJTE SVŮDNOU VŮNI ELIZABETH ARDEN PROVOCATIVE WOMAN A PROVOŇTE SI DEN - www.mezizenami.cz

Snad každá žena touží denně vypadat a vonět úchvatně být sexy prostě šik. Máte to tak i vy? Pak jste ve správnou chvíli na správném místě. Soutěžte s on-line parfumérií Elnino.cz o 3 dárkové kazety vzrušující dámské vůně Elizabeth Arden Provocative Woman.

Značka Elizabeth Arden přináší nadčasové a klasické vůně které dokážou svou střídmou elegancí nadchnout a příjemně překvapit. Nejinak je tomu i u parfému Provocative Woman. Je impulzivní dlouhotrvající vůní schopnou fascinovat a přitahovat muže. Její květinově-ovocné aroma se vyznačuje bohatou gurmánskou sladkostí. Exotické tóny kdoule vodního lotosu zázvoru a lilie přinášejí vzrušující zážitek. Měkký a dřevitý základ plný netradičních dřev přidává vůni Elizabeth Arden Provocative Woman nevšední orientální kvalitu.



Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.elnino.cz.

Tři z vás můžete vyhrát jednu ze 3 dárkových kazet Elizabeth Arden která obsahuje 100 ml Edp Provocative Women a 100 ml tělové mléko téže vůně.

Soutěž probíhá od 15. do 29. listopadu 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 29.11.2015

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace