SOUTĚŽTE O TABLET SAMSUNG PLNÝ ELEKTRONICKÝCH ČASOPISŮ! - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽTE O TABLET SAMSUNG PLNÝ ELEKTRONICKÝCH ČASOPISŮ! - www.mezizenami.cz

Stačí odpovědět na jednoduchou otázku o nových pračkách Samsung série WW6000 a tablet v hodnotě 2 222 Kč může být právě váš!

Všechny tři nové modely praček Samsung WW80J6610CW WW80J6410CW a WW80J6413EW zaujmou hned na první pohled svým jedinečným designem Crystal Gloss. Oproti běžným pračkám mají například madlo dvířek posunuté o 45° výš aby se snadněji otevírala. Na digitálním displeji si budete moci navolit 14 programů a 11 funkcí aby praní přesně odpovídalo vašim představám.

Kromě technologie EcoBubble mají pračky Samsung WW6000 novou funkcí BubbleSoak která je speciálně pro šetrné praní silně zašpiněného prádla. Tkaniny se nejprve namočí do aktivní pěny která na špínu působí po dobu až 30 minut. Teprve potom následuje klasický prací cyklus. I při použití nižších teplot tak nemají odolné skvrny šanci.

Nové pračky Samsung mají také unikátní buben s otvory ve tvaru diamantu které zabraňují zachycení a poškození tkaniny keramické topné těleso s dvojitou povrchovou úpravou proti usazování vodního kamene účinný samočisticí program Eco Drum Clean či digitální invertorový motor s 10letou zárukou který navíc snižuje hluk a spotřebu elektrické energie.

Pračky od společnosti Samsung patří mezi to nejlepší na trhu. Nedávno Samsung zvítězil v nezávislém hodnocení dTest s modelem WW10H9600EW který získal i známku dobré kvality společně s dalším modelem WF70F5E5U2W.


Co můžete vyhrát?
Soutěžíme o 1x tablet Samsung Tab 3 Lite v hodnotě 2 222 Kč. Tento bílý tablet se 7 displejem ve verzi Wifi se stane skvělým společníkem na vaší dovolené. Společně s ním totiž získáte zdarma přístup k mnoha aplikacím křížovky Povídačky pro děti atd. včetně elektronických verzí časopisů a novin Reflex Blesk OK! Blesk pro ženy atd.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.samsung.cz.

Pravidla Soutěže
Abyste mohli soutěžit musíte být zaregistrováni a přihlášeni. Z došlých správných odpovědí vybereme výherce se kterým se emailem domluvíme na dodání výhry.

Soutěž probíhá od 21. června do 19. července 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 19.7.2015

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace