SOUTĚŽ o knihu Tři oříšky pro Popelku - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu Tři oříšky pro Popelku - www.chrudimka.cz

Legendární filmová pohádka Tři oříšky pro Popelku patří mezi nejpopulárnější československé filmy i když od jeho premiéry uplynulo už více než čtyřicet let.

Romantický příběh udělal z křehké a krásné Libuše Šafránkové už navždy Popelku a z charismatického Pavla Trávníčka prince. Jak nesmrtelný film který je dodnes populární skoro po celé Evropě a své fanoušky má i mimo kontinent vznikal? Kdo ho měl původně režírovat proč se nakonec nenatáčel v létě a která herečka měla hrát Popelku? O tom všem je tato výpravná kniha která přináší příběh kouzelného filmu i jeho herců. Exkluzivní rozhovory do knihy poskytl nejen režisér Václav Vorlíček a Popelka Libuše Šafránková s princem Pavlem Trávníčkem ale i herci Rolf Hoppe král Dana Hlaváčová Dora Vítězslav Jandák Kamil a Ilona Jirotková děvečka. Nechybí ani životopisné profilky všech herců a tvůrců a stovka exkluzivních a mnohdy dosud nepublikovaných fotografií Jaromíra Komárka který byl oficiálním fotografem filmu.

Chcete-li vyhrát knížku Tři oříšky pro Popelku staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku a odpovězte e-mailem na soutěžní otázku.

Své odpovědi zasílejte nejpozději do 27. listopadu 2014.

Výhra: 3 x kniha Tři oříšky pro Popelku

 

Datum ukončení soutěže: 27.11.2014

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace