Soutěž o kosmetický balíček a V.I.P. vstupenky na World of Beauty and SPA - www.mezizenami.cz

Soutěž o kosmetický balíček a V.I.P. vstupenky na World of Beauty and SPA - www.mezizenami.cz

5. a 6. Září proběhne již 18. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA v areálu PVA EXPO PRAHA LETŇANY. Na co se můžete těšit?
Anti-aging péče masáže relaxace regenerace

Ve třech saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging péči aromaterapii relaxaci regeneraci metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru ale též odborníci na masáže a fyzioterapii podiatrii akupresuru aromaterapii kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory. Partnery pro odbornou spolupráci jsou mimo jiné největší oborová sdružení jako Unie kosmetiček Česká asociace wellness Asociace pracovníků v regeneraci Asociace Českých aromaterapeutů Česká aromaterapeutická společnost Dexter Academy Česká podiatrická společnost sdružení pro kosmetiku PROKOS a velká řada dalších specialistů poskytujících poradenství odborníkům - kosmetičkám kadeřnicím masérům fyzioterapeutům a dalším stejně tak i jejich klientům vyhledávajícím tuto péči. Nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl. Patří k němu jako základ duševní pohoda zdravá seberealizace a pozitivní přístup k sobě i okolí.


V trendech pro péči o pleť budou opět dominovat nejnovější poznatky v regeneraci např. systémem kmenových buněk stále markantněji se však prosazuje přírodní péče pěstící kosmetika doplněná aromaterapií relaxačními procedurami i přípravky pro detoxikaci a nové „nastartování' organizmu.

Trendy v líčení účesech odívání pro podzimní a zimní sezónu

Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera Štěpánky Podroužkové Lindy Valsami Ilony Pavlatové Vladislavy Krajníkové a dalších. Stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček Martin Loužecký Romana Topinková Blanka Hašková Honza Špilar.

Trendy doby se odrážejí i v oborových soutěžích mezi nejatraktivnější budou patřit opět Česká mistrovská soutěž v make-upu pod vedením Pavla Bauera Česká a mezinárodní soutěž v nail designu manikúře s postupem na Mezinárodní mistrovství v Düseldorfu European Championship Spa Manicure 2014 kadeřnická soutěž „INSPIRACE 2015' s postupem na Norimberská mistrovství soutěž v naturálním fitness v prodlužování řas i prestižní ocenění výrobků BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD.

Péče o ruce a nohy

Pro odborníky i ostatní zájemce o obor budou nejlepší nehtové designerky předvádět dokonalou modeláž nehtů manikúru zdobení nehtů a mnoho dalšího. Pro všechny kteří mají zájem o podiatrickou péči aktivně či pasivně bude připraven pro oba dny veletrhu atraktivní program další zajímavosti z oboru se představí na stánku České podiatrické společnosti i stáncích dalších vystavovatelů.

Další informace pro jarní veletrh a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.worldofbeauty.cz. Facebook facebook.com/KosmetickyVeletrh

Co můžete vyhrát?

1. cena kosmetický balíček + 2x VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014
2. cena - 2x VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014
3. cena - 2x VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014
Ceny budou připraveny k vyzvednutí na veletrhu.

Soutěž probíhá od 17. do 31. srpna 2014.

Foto: World of Beauty and SPA
17. 8. 2014

 

Datum ukončení soutěže: 31.8.2014

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace