Dej vínu tvář - www.dejvinutvar.cz

Dej vínu tvář - www.dejvinutvar.cz

Pro vás milovníky hezkých fotografií a dobrého vína jsme připravili fotosoutěž která Vám umožní spojit obojí dohromady. Napadlo nás co se pokusit dát vínu které pijeme konkrétní podobu? Všichni si umíme představit zralý šťavnatý hrozen nebo sklenici plnou lahodného moku. Ale co dál? Jde mu vtisknout nějaká konkrétní tvář nálada vzpomínka zážitek atd.? My věříme že ano... Pojďme tedy společně hledat vzpomínat a vzájemně se inspirovat.

voda
Exotická rostlina
něžná..............
osudová láska k praze
Divoká voda
leknín II.
Dorůstá
motýl
ruzovky
leknín III.
leknín I.
růžové kvítí
voda
Exotická rostlina
něžná..............
osudová láska k praze
Divoká voda
leknín II.
Dorůstá
motýl

Vybrali jsme 3 vína která máme rádi popíšeme je samozřejmě je můžete i ochutnat a od vás budeme čekat snímky které budou vyobrazovat co ve vás vzbuzují. Všechna vína mají společnou zemi původu a sice Španělsko a všechna jsou výborná. Každé je ale jedinečné a v jeho charakteristice se to pokusíme vystihnout.

Kolika kategorií se zúčastníte kolik fotografií zašlete nebo co bude vámi zaslaná fotografie zobrazovat necháváme čistě na vás. Záleží jen na nápadu a na tom aby se líbil ostatním. K fotografii můžete přidat svůj název a ideálně i vlastní popis tedy co vás inspirovalo a jak nebo kdo/co že je na fotografii zvěčněn a proč. Z každé kategorie na závěr vybereme vítězný snímek který bude mít nejvíce hlasů. Autora fotografie odměníme věcnými cenami a sice zásobou vína na celý rok a především jeho fotku trvale propojíme s daným vínem.

 

Datum ukončení soutěže: 15.10.2014

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace