Soutěž o opalovací přípravky Daylong

Soutěž o opalovací přípravky Daylong

Sluneční paprsky jsou rok od roku agresivnější a měli by se před nimi chránit všichni, od nejmenších po největší. Přichází inovovaná řada produktů Daylong, kterou ocení, jak lidé s citlivou pokožkou, tak muži, kteří se všeobecně neradi mažou.

Hlavní snahou švýcarských vývojářů je dostat UV filtr tam, kde má být a to znamená na všechny nerovnosti kůže. Nesmíme mít pocit lepkavé kůže. Proto jsou produkty Daylong ve formě speciálního lipozomálníholocia, které se dobře roztírá, jsou voděodolné a přináší příjemný pocit na kůži.

Oranžová řada Daylong

Je určena pro dospělé a nabízí lipozomálnílocia na tělo a obličej s vysoce účinnou UVA a UVB ochranouv rozmezí 15, 25 a 50+. Ty se vyznačují extrémní odolností vůči slané i sladké vodě, lehce se roztírají a neobsahují přídavné konzervační látky a parfém.Pro citlivé části těla jako je okolí očí, nosu, rtů a čela je v nabídce praktická tyčinka s SPF 50+.
Žlutá řada Daylong

Je určena pro ty nejmenší, jejichž pokožka je velmi citlivá. Všechny výrobky této řady jsou extrémně odolné vůči sladké i slané vodě, jsou bez parfémů a přídavných konzervačních látek. Pro děti od 1 roku je v nabídce Daylong Kids s vysokou ochranou SPF 30, který je vhodný pro všechny fototypy. Speciálně pro novorozence je určen fotoprotektivní krém Baby SPF 30, který obsahuje jen fyzikální filtry, které UV záření rozptylují a zabraňují jeho proniknutí do pokožky. Tento přípravek je doporučován i při tzv. slunečních alergiích. Ve složení dětských produktů Daylong jsou jak fotostabilní UV filtry pro vysoce účinnou UVA a UVB ochranu, tak i látky ošetřující dětskou kůži - dexpanthenol, glycerín, Aloe vera a vitamín E. S nanesením správného množství pomůže u produktu Daylong kids SPF 50dávkovač.

Modrá řada After Sun Daylong

Pro chvíle, kdy potřebujete pokožce dopřát odpočinek a ošetření. Ženy ocení zejména decentně parfémované Locios vitamínem E, které se lehce vstřebává a je bez emulgátorů. Dále je v nabídce produkt Repair, který obsahuje aktivní enzym na opravu DNA – endonukleázu či hydratační a chladivý gel, který je vhodný i pro děti.

Všechny produkty Daylong jsou k dostání v každé dobré lékárně. Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.daylong.cz.

Tři z vás můžete vyhrát balíček s opalovacím krémem a gelem po opalování Daylong.

Soutěž probíhá od 30. 6 do 7. 7. 2013.

 

Datum ukončení soutěže: 7.7.2013

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace