Vyhrajte ceny od Angry Birds

Vyhrajte ceny od Angry Birds

Každý už si všiml, že prodejny Albert teď okupují ptáci Angry Birds, kteří si přišli vybojovat svá prasaty ukradená vejce zpět. Zákazníci tu získají při každém nákupu nad 200 Kč pytlíček s kartičkou s motivy Angry Birds a pokud vytrvají, mohou tak nasbírat všech 24 kartiček do speciálního alba. Šanci získat kartičky máte do 28. května 2013.

Kartičky můžete získat i nákupem označených produktů, o kterých se dozvíte při každé návštěvě prodejny Albert či na stránkách www.albert.cz.


Navíc máte opět šanci nasbírané kartičky směnit na Trading Day, který se uskuteční ve všech prodejnách Albert v sobotu 25. května od 9 do 11 hodin a od 14 do 16 hodin. Do vaší sbírky tak mohou „přilétnout“ další kartičky, které jste zatím nestačili nasbírat.


S naší soutěží teď ale můžete vyhrát i něco navíc! První cenou je kufřík na kolečkách, druhé místo čtyři plyšáci a třetí místo hrneček s pokličkou a dva plyšáci.

Soutěž probíhá od 21. do 29. května 2013.

 

Datum ukončení soutěže: 29.5.2013

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace