Vyhrajte novou vůni od Avril Lavigne

Vyhrajte novou vůni od Avril Lavigne

Zpěvačka Avril Lavigne představuje v pořadí již třetí vůni. Wild Rose je ideální denní vůní doplňující hřejivou večerní vůni od Avril - Forbidden Rose. Vůně Wild Rose zachycuje Avrilin ostrý ženský styl a osobnost, je to hravá pulzující vůně pro dívky, které touží popustit uzdu své divoké stránce a objevit nečekané. Stvořením Wild Rose Avril povzbuzuje dívky, aby žily své sny a prožívaly život plný zábavy a vzrušení. "Wild Rose je o svobodě ducha," říká Avril.

Wild Rose je zářivá vůně prolínající se směsí sluncem políbeného žlutého ovoce s kyticí orosených květů a sladkých dřevitých nót, které ztělesňují živého ženského ducha. Vůně se otevírá výbuchem energie, tvořeným jiskřivou mandarinkou, grapefruitem a červenou švestkou. V srdci vůně je rozpoutaný zářivý květinový buket snově modré orchideje a květy pomerančovníku. Základ vůně vyzařuje pižmový podtón santálového dřeva, který je pak doplněn o akord lahodného crème bruleé pro potměšile sladkou přitažlivost.

Hlava: jiskřivé ovoce mandarinka • grapefruit • červená švestka
Srdce: slunné květiny frangipani (plumérie) • modrá orchidej • květ pomeranče
Základ: orientální pižmo nóty pižma • santálové dřevo • akordy Creme Brûlée

Broušený flakon představuje ikonickou růži v odvážném, vzpurném stylu nové módy, jako prvek podpisu designu vůně Avril. Pod průsvitným růžovým uzávěrem se odhalí překvapení - stříbrný prsten s vyrytým květinovým ostnatým drátem. Rytý prstýnek lze odejmout a nosit jako stylový ženský doplněk. Na krabičce je opět použit motiv růže a ostnatého drátu.

Tři z vás máte možnost vyhrát vůni Avril Lavigne Wild Rose EDP 15 ml.

 

Datum ukončení soutěže: 9.10.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace