Vyhrajte kvalitní přívlastková vína

Vyhrajte kvalitní přívlastková vína

Hledáte kvalitní víno za rozumnou cenu? Nemáte čas vybírat předražená vína ve vinotékách a musíte si vystačit s nákupem v běžných obchodních řetězcích? Ochutnejte přívlastková vína v kategorii výběr z hroznů z řady Ludwig Culinary, kterou vyrábějí Vinné sklepy Roztoky.

Základem úspěchu vín Ludwig Culinary je vysoká kvalita révy, jejíž hrozny dozrávají do přívlastkové kategorie výběr z hroznů. Na sběr kvalitní suroviny navazuje šetrné zpracování nejmodernějšími metodami, které dbá na kvalitu a odrůdovou čistotu. Moderní charakter vín řady Ludwig Culinary podtrhuje také mimořádný design lahve, oceněný v soutěži Obal roku 2010.

Konečná cena vína v kvalitě výběru z hroznů potěší. Pohybuje se kolem 160 korun.

Mezi nabízenými víny všech řad LUDWIG si lze skutečně vybrat podle chuti. Najdete mezi nimi jak jakostní vína pro běžnou spotřebu – „LUDWIG Prime Line“, tak i jakostní vína vyšší kvality – „LUDWIG Selection“ a již zmíněnou řadu „LUDWIG Culinary“, tedy vína kategorií pozdní sběr i výběr z hroznů, vína suchá, polosuchá i polosladká, bílá, červená i růžová.

Tři z vás můžete nyní vyhrát dárkové balení vína Ludwig Chardonnay barrique pozdní sběr 2009 polosladké a Ludwig André barrique pozdní sběr 2009.

Ludwig Chardonnay barrique pozdní sběr 2009 polosladké

Plné víno světle slámové barvy s čistou intenzivní vůní, s jemnými tóny nazrálých jablek a citrusů. Chuť lehce minerální, bohatá, připomínající máslové sušenky, zakulacená sladkými taniny uvolněnými během zrání v dubových sudech.

Alkohol: 13,0 %, cukr: 16 g/l, kyselina: 5,5 g/l

Ludwig André barrique pozdní sběr 2009

Víno zaujme atraktivní rubínovou barvou, stejně jako intenzivním buketem, ve kterém jsou kombinované kořenité tóny dřeva s odrůdovými ovocnými tóny třešní. Chuť je velmi dlouhá, harmonická, zakulacená sladkými taniny uvolněnými zráním v sudech.

Alkohol: 12,5 %, cukr: 2 g/l, kyselina: 4,8 g/l

Soutěž trvá od 20. do 27. července 2011.

Odpověď na soutěžní otázku naleznete na http://www.vinnesklepy.cz

Foto: Vinné sklepy Roztoky

 

Datum ukončení soutěže: 27.7.2011

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Nejoblíbenější soutěže, které dnes končí - poslední šance se zúčastnit a vyhrát!

Soutěž o balíčky repelentů od ALPY - www.chytrazena.cz
Soutěžte a vybavte se na dovolenou v Lidlu - www.chytrazena.cz
Soutěž o balíčky Skyru - Islandského pokladu a moderní superpotraviny - www.chytrazena.cz
Soutěž o neodolatelnou romanci Zůstane to mezi námi - www.chytrazena.cz

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace