8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o Monello – beaujolais mezi olivovými oleji

31.01. - 6.02. 2011 | Aktuální soutěže
Italové jsou vyhlášení milovníci dobrého jídla, přesto nechtějí trávit vařením spoustu času. Dávají přednost jednoduchým pokrmům a potrpí si na kvalitní suroviny, není tedy divu, že právě z Itálie pochází ty nejkvalitnější extra panenské olivové oleje, se kterými také mnoho z nás pravidelně ve své kuchyni počítá.

Monini

Tradice značky Monini sahá do roku 1920, v té době dědeček současného majitele firmy začal vyrábět jako vůbec první v Itálii extra panenský olivový olej pro masový trh. Do té doby platil extra panenský olej za specialitu, kterou bylo možné koupit jen omezeně. Ve větším měřítku se prodával pouze rafinovaný olivový olej známý také jako „čistý olej“ nebo „Pure“. Pro Monini je charakteristické, že od dob svého založení vyrábí olej stále stejně. Pečlivě vybírá druhy oliv a olej lisuje zásadně tradiční mechanickou metodou bez zásahů chemické rafinace.

Olivový olej Monini



















Monini a jejich inovace


Do roku 1950 maloobchodníci prodávali oleje ve velkých demižonech, firma
Monini správně odhadla potřeby zákazníků a přišla jako první s novou formou obalu, méně objemnými skleněnými lahvemi. Díky této obchodní strategii se oleje Monini brzy rozšířily z rodného kraje Umbrie do celé Itálie a postupně i dále do Evropy a Ameriky. Od té doby si oleje vybudovaly na italském trhu velmi významnou pozici.

Monini Classico si již řadu let drží první pozici coby nejprodávanější extra panenský olivový olej.
Značka má na svém kontě ještě jedno prvenství, olej
Monello. Jde o sezónní delikatesu – nefiltrovaný olej z první sklizně oliv, na kterou se každý rok těší celá Itálie.


Pravidla soutěže: 
Soutěž o olivový olej  Monello probíhá od pondělí 31. ledna 2011 do neděle 6. února 2011.

Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Olivový olej Monello získají soutěžící, kteří zodpověděli správně soutěžní otázku a jejichž  REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

10 z vás získá olivový olej Monini Monello.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. února 2011 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.

Dárky budou výhercům doručeny nejpozději do 2. března 2011 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !