Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o delikatesy ze slunné Provence od společnosti Provence Nature

18.03. - 31.03. 2013 | Aktuální soutěže
Provence je kraj plný vůní, barev i chutí. Málokterá hospodyňka si z dovolené v Provence neveze domů kufr plný místních dobrot, levandule a kvalitní olivové kosmetiky a jen nemnohý muž nemá po návštěvě Provence nějaké to kilo navíc z přemíry ochutnávání všeho dobrého.

Provence je skutečně fenomén, který člověka chytne za srdce a nepustí. Uchvátí nejen nádhernou krajinou, modromodrým mořem, obrovskou spoustou památek, ale také fantastickou kuchyní, lahůdkami, které se na vás neodolatelně smějí z každé výlohy, spoustou kvalitní přírodní kosmetiky na každém rohu a všudypřítomnou vůní bylinek i levandule. Pro tuhle lásku vznikl on-line průvodce Provence, jehož hlavním cílem je vše jedinečné, krásné, voňavé a dobré, co v Provence je, co nejvěrněji zprostředkovat českým čtenářům.

S on-line průvodcem Provence teď máte skvělou možnost získat do své kuchyně lákavé delikatesy zrozené v Provence, které do soutěže věnovala společnost Provence Nature:

Provence.czHrubá mořská sůl a 3 druhy pepře BIO Provence d´Antan
- jedinečná sůl získávaná na rozlehlých salinách přírodní rezervace Camargue patří všeobecně k těm nejkvalitnějším na světě. Úžasně vynikne také v zeleninových salátech, na grilované zelenině, na sýrech nebo na čerstvých rajčatech s mozzarellou.

Mořská sůl La Baleine, 500 g  
- sůl z rozsáhlých salin u historického městečka Aigues-Mortes u přírodní rezervace Camargue je nádherně bílá, velice kvalitní a obsahuje 15 - 20 mg jódu na 1 kg soli. Jemná humrová polévka

Jemná humrová polévka La Cancalaise
- je luxusně jemná, ale přesto chuťově výrazná. Díky absolutně čerstvým a kvalitním surovinám, ze kterých je vyrobená, ji nerozeznáte od pravé domácí provensálské polévky. Neobsahuje žádné konzervanty, barviva ani dochucovadla.

Směs pro přípravu svařeného vínaSměs pro přípravu svařeného vína BIO Provence d´Antan
- plechová krabice s 30 sáčky. Pečlivě vybraná směs bylin podle staré provensálské receptury. Ačkoli je určena pro přípravu svařeného vína, chutná i v jiných obměnách - s jablečným džusem, s pomerančovou šťávou nebo jako čaj.

Pravidla soutěže:
14denní soutěž o delikatesy ze slunné Provence od společnosti Provence Nature probíhá od pondělí 18. března do neděle 31. března 2013.
Pravidla vyhodnocování soutěží
Výhru mají šanci získat soutěžící, kteří správně zodpověděli všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

23 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá dle pořadí výhru ze slunnéProvence.cz

Provence od společnosti Provence Nature:

1.-5. místo: Jemná humrová polévka La Cancalaise

6.-7.místo: Směs pro přípravu svařeného vína

8.-13.místo: Hrubá mořská sůl a 3 druhy BOP pepře

14.-23.místo: Mořská sůl La Baleine


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. dubna 2013 a výherce bude zveřejněn v kategori Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 30. dubna 2013 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí). Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 31. března 2013.

Nápovědu k soutěžním otázkám hledejte na www.provence.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !