Zbavte se celulitidy

Zbavte se celulitidy

Potřebujete odstranit pomerančovou kůži, strije, vypnout a omladit pokožku? Vyzkoušejte rázovou vlnu. Skvěle si poradí se zatuhlými, zvlášť odolávajícími místy s usazenými škodlivinami na vašem těle.

Rázovou vlnu dobře znají sportovci, lidé v rehabilitaci s pohybovými problémy i pacienti s ledvinovými a žlučníkovými kameny. Těm všem už účinně pomáhá zbavit se problémů a bolestí delší dobu. Dnes jejich vyzkoušených "služeb" využívá i estetická medicína.

Estetická rázová vlna potlačuje procesy stárnutí v měkkých tkáních. Vhodná je zejména pro ošetření typických problematických partií, jako jsou stehna, boky nebo zadeček. Dobře si však poradí i tam, kde jiné metody selhávají, jako je například povolená kůže na pažích a v nadloktí. Touto metodou se dají odbourat i ty tukové buňky, kterých se nedaří zbavit ani usilovným cvičením a přísnými dietami.

Rázová vlna umí odstranit ochablá místa, kde se pak začnou nově vytvářet kolagenová vlákna. Svaly i s okolní vazivovou tkáň se tak zpevní a vypnou. Významným efektem je také zřetelné zeštíhlení.

Kmitající akustické vlny vstupující do těla vytváří vibrace v pojivové tkáni. Tkáň se uvolní a vypne, pokožka se stane hladší, pevnější a pružnější. Výrazně se také stimuluje cirkulace krve.

Tato metoda má proto komplexní účinek na celé podkoží. Naprosto výjimečné účinky jsou prokázány při odstraňování celulitidy. Účinky terapie se ideálně doplňují s ošetřením tělovým aplikátorem přístroje EXILIS a lymfo-drenážními masážemi.

Jak estetická rázová vlna funguje?
Jde o extrémně silný, ale naprosto bezbolestný necílený puls akustické energie přenášené do ošetřovaných míst formou kmitající vlny za účelem vyprovokování hojivých a regenerativních fyziologických procesů.

Tři z vás máte nyní možnost vyhrát tři ošetření rázovou vlnou ve studiu Vanda.

Všichni pak můžete využít 10% slevu na všechna nezlevněná ošetření ve studiu Vanda. Stačí, když si vytisknete tuto soutěž.

Více informací naleznete na http://www.studiovanda.cz

Soutěž probíhá od 1. do 31. července 2011

 

Datum ukončení soutěže: 31.7.2011

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace