Soutěžte s námi o 3 dovolené v Turecku!

Soutěžte s námi o 3 dovolené v Turecku!

Připravili jsme pro své věrné zákazníky ve spolupráci s cestovní kanceláří Nikal Travel velkou letní soutěž, ve které mohou získat jako hlavní výhru týdenní zájezd pro 2 osoby do Turecka. Hlavní výhru získají 3 z našich zákazníků, kteří splní všechna platná Pravidla a podmínky a jejichž odpověď na tipovací otázku se nejvíce přiblíží správné odpovědi. Výhra je přenositelná. Týdenní zájezd je all inclusive v hotelu Vera Club Hotel Mare situovaný v jižním Turecku v oblasti Belek-Antalya.

1. Podmínka: Odhad

Máte dobrý odhad? Pak zkuste odhadnout, kolik objednávek obdržíme od Vás, našich zákazníků, v období
od 1. 6. 2011 do 31. 7. 2011, to je za 2 měsíce.
Nápověda: za období od 1. 3. 2011 do 30. 4. 2011 přišlo do POPRONu 46 578 objednávek.

2. Podmínka: Mít chuť pro to něco udělat a soutěživého ducha

V dnešní době není nic tak úplně ZADARMO. To víme. Proto do slosování o kouzelnou dovolenou pro dva v TURECKU postoupí pouze ti, kteří si u nás něco koupí. Minimální hodnota objednávky musí překročit 500 Kč. A to přece není moc! Vyhrává ten, jehož odhad bude nejpřesnější. V případě shody stejných tipů vyhrává ten nejrychlejší (rozhoduje datum přijetí objednávky). Své odpovědi uvádějte společně s objednávkou buď telefonicky, emailem, poštou či prostřednictvím našeho e-shopu do kolonky „Odpověď na soutěžní otázku“ v nákupním košíku. Odpovědí na tipovací otázku bude zákazník zařazen do soutěže. Účast v soutěži znamená automatické přijetí všech pravidel a podmínek soutěže.

UZÁVĚRKA SOUTĚŽE: 15. 7. 2011

Šťastné vítěze vyhlásíme 1. 8. 2011 a o výhře je budeme osobně informovat.

 

Datum ukončení soutěže: 15.7.2011

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace