Vyhrajte sportovní tašku od CK Lenka

Vyhrajte sportovní tašku od CK Lenka

Chcete strávit aktivní dovolenou? Vyzkoušejte letní sportovní pobyty s cestovní kanceláří Lenka. Na sportovní pobyt se vám bude hodit praktická sportovní taška. Tři z vás máte možnost vyhrát značkovou sportovní tašku od CK Lenka. Připraveny jsou pro vás tři různé modely.

Cvičit můžete všichni bez omezení věku i pokročilosti. V nabídce jsou akce i pro úplné začátečníky - zdravotní cvičení, cvičení na velkých míčích (Body Ball), s malými míčky (Over Ball), Aquarobics (cvičení ve vodě), stále oblíbenější cvičení ze skupiny Body & Mind (Pilates, Chi-toning, Port de Bras, Joga). Na své si přijdou i velmi pokročilí pod vedením Mistrů Světa ve sportovním aerobicu.

A pokud si chcete pobyt zpříjemnit v rytmu latinskoamerické hudby, pak jsou pro vás připraveny pobyty s taneční náplní - Zumba, Salsa, Cha-Cha, Single Lady Dancing.

Připraveny jsou i pobyty s výukou golfu, novinkou je i Flowin, Aqua Zumba nebo pobyty s dětmi od 18 měsíců. Další novinkou jsou víkendové pobyty, kde kromě cvičení bude možnost shlédnout operní představení.

Odpověď na soutěžní otázku najdete na http://www.cklenka/pobyty/?cviceni=opera

Soutěž trvá od 20. do 26. června 2011.

 

Datum ukončení soutěže: 26.6.2011

Kategorie: Sportovní věci


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace