Do kina s Popronem na Piráty z Karibiku

Do kina s Popronem na Piráty z Karibiku

Vyhrajte 4x2 lístky do kina na film Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna do sítě kin CineStar po celé České republice

Je tu jedinečná příležitost pro všechny milovníky Pirátů z Karibiku z celé republiky! Vyhrajte s námi lístky do kina na nový film Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna a to do celé sítě kin CineStar v ČR! Máme pro Vás 4x2 poukázky „bez hranic“ na lístky do celé sítě kin CineStar – standardní sály, libovolné město, libovolná doba. Jediným omezením je jejich platnost kdykoli do 20. 6. 2011.

Soutěžní otázka:

Tipněte si kolik jsme prodali kompletu 3 DVD Piráti z Karibiku od 6.10.2010 do 31.5.2011! Odměníme čtyři nejrychlejší a nejpřesnější tipy. Platí jedna odpověď z jednoho emailu! Soutěž trvá od 23.5. do 31.5.2011. Odpovědi zasílejte na soutez@popron.cz. Do předmětu uvádějte Piráti.

Vyhrávají první čtyři nejpřesnější odpovědi – rozhoduje datum přijetí emailu. Je možná pouze jedna odpověď z jednoho emailu. Výherce uveřejníme zde a na naší facebookovské stránce. Zároveň je budeme kontaktovat emailem.

Hodně štěstí!!!

 

Datum ukončení soutěže: 31.5.2011

Kategorie: Auto & Moto


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace