Soutěž o ceny za 100.000,- Kč

Soutěž o ceny za 100.000,- Kč

Hlasovací soutěž o nejoblíbenějšího číšníka/servírku, nebo i obsluhu pracující v restauracích, barech, kavárnách, vinárnách, klubech, hernách, jídelnách a podobných zařízeních.



Hlasovat v soutěži může uživatel, který se registruje na internetových stránkách www.nejcisnik.cz. Následně může hlasovat v soutěži a to způsobem uvedeným dále.
Přihlášení probíhá na internetové stránce www.nejcisnik.cz formou základní registrace, kde číšník zadá své základní údaje a vloží obrázek s vlastní podobiznou, vypovídající o jeho profesi (foto za barem, s podnosem, u pípy, v barmanském oblečení aj.), které bude pro uživatele nematoucí. Nejvhodnější je foto na výšku (obrázek výška 400px).
Hlasovat může také přihlášený soutěžící. Hlasování probíhá kliknutím na hvězdičky uvedené v záhlaví daného číšníka, pro kterého se rozhodnete hlasovat. Systém hodnocení je jednoduchý, čím více hvězdiček, tím lépe, tj. maximum je 5 hvězdiček a minimum je 1 hvězdička. Hlasování se může zúčastnit jednotlivý uživatel pouze jednou ke každému soutěžícímu. Hlasovat je možné pro libovolný počet soutěžících.
Výhercem se stane soutěžící s nejvyšším průměrem získaných hvězdiček. Toto pořadí bude ověřeno notářem. V případě, že se po vyhodnocení zjistí porušení pravidel, nesrovnalosti, nepravosti a lživé údaje ze strany soutěžícího, bude soutěžící vyloučen z hodnocení a jeho místo na výsledné listině zaujme soutěžící následující.
V případě, že bude více soutěžících se stejným výsledkem hodnocení, vyhraje ten, který bude mít větší počet hlasujících uživatelů. V ostatních případech rozhodne los.

 

Datum ukončení soutěže: 31.10.2011

Kategorie: Peníze & poukázky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace