Načerpejte sílu z hor

Načerpejte sílu z hor

Pro vaši dokonalou kondici, regeneraci a optimální výkon vyzkoušejte unikátní bylinné Tatranské gely od firmy TOPVET. Ukrývají sílu tatranských bylin ve své nejčistší podobě. Díky ojedinělým recepturám přinášejí organismu sílu a čistotu slovenských velehor.

Jsou vhodným doplňkem komplexní péče o svalový aparát. Jejich vyvážené složení ve své vzájemné kombinaci nabízí tělu optimální péči pro dokonalý výkon a následnou regeneraci. To ocení jak aktivní sportovci, tak všechny věkové skupiny při svém každodenním pohybu, sportu či rekreaci.

Tatranský bylinný gel hřejivý

Pro dosažení optimální aktivace a přípravy svalů na zátěž. Tím pomáhá předcházet nejrůznějším zraněním a navozuje svalům příjemný tepelný komfort. Přináší úlevu od bolesti a ulevuje namoženým svalům a zhmožděninám.

Tatranský bylinný gel chladivý

svým relaxačním účinkem přináší svalům pocit úlevy, odplavuje z nich toxické látky a pomáhá od bolesti. Příjemný chladivý efekt posiluje celkovou pohodu a přispívá k rychlé regeneraci svalů před dalším výkonem.

Tatranské bylinné gely se pro svůj ojedinělý účinek staly součástí každodenní regenerace profesionálních členů Horské služby ve Vysokých Tatrách, ale i jinde. Více informací naleznete na http://www.topvet.cz, kde je možné produkty zakoupit za zvýhodněné ceny přes e-shop. Žádejte také v lékárnách, masážních salonech a specializovaných prodejnách.

Soutěžte o 3 balíčky Tatranských bylinných gelů. Získáte tak skvělé pomocníky pro nadcházející období vybízející k aktivnímu odpočinku, sportování a rekreaci. Díky Tatranským bylinným gelům si užijete pohyb naplno a bez bolesti. Každý balíček obsahuje Tatranský bylinný gel hřejivý a chladivý.

 

Datum ukončení soutěže: 17.4.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace