Soutěž o VIP lupeny na WONDERLAND!

Soutěž o VIP lupeny na WONDERLAND!

Úspěšný projekt s názvem WONDERLAND má své druhé pokračování a vy se tak opět můžete těšit na kabaret plný krásných dívek v kostýmech, rudých dekorací, dech beroucích performancí, ale hlavně skvělé hudby v podání špičkových DJ´s. Pozvání na akci přijalo duo W&W, dále pak španělský DJ Brian Cross a neposledním v řadě je domácí Michal Poliak!

Jak můžeš vyhrát?
Stačí, když se zaregistruješ, správně odpovíš na soutěžní otázku, budeš mít vyplněnou fotku u svého profilu a budeš 70., 100. a 130. správně tipující.

Co můžeš vyhrát?:
130. správně tipující – 2 VIP vstupy na akci
100. správně tipující – 2 vstupy na akci
70. správně tipující – 2 vstupy na akci

Soutěžní otázka:
Kdo tvoří holandské producentské duo W&W ?
a)Wardt van der Harst & Wilson Van Hoegaarden
b)Wade van der Horst & Willem Van Hanegem
c)Wardt van der Harst & Willem Van Hanegem

Nápovědu hledej v Párty kalendáři – WONDERLAND

Vaše odpovědi zasílejte na emailovou adresu partyplanet@partyplanet.cz. Do předmětu uveďte „WONDERLAND“ a do těla emailu správnou odpověď, své telefonní číslo (bude použito pouze pro kontaktování výherce) a nick, pod kterým vás můžeme na PartyPlanet.cz najít. Soutěž končí 31.3.2011 – vítěze vyhlásíme nejpozději 4.4. (pozn. v případě, že se výherce nepodaří kontaktovat do 2 prac. dnů, může být cena použita pro další účely PartyPlanet.cz)

 

Datum ukončení soutěže: 31.3.2011

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace