Lahůdka pro vaši pleť

Lahůdka pro vaši pleť

Sluníčko nás už začíná hřát svými paprsky, ale venkovní teplota, hlavně po ránu, je pořád ještě nízká. Proto je stále potřeba používat kvalitní hydratační krém vhodný i na podrážděnou pokožku.

V chladném počasí je nízká nejen teplota, ale i vlhkost vzduchu. Právě ta je velmi potřebná pro zdraví pokožky, protože rozpouští chemické znečištění ve vzduchu a prašnost. Poklesem vlhkosti je pokožka ohrožená a nechráněná. Nenechte ji trpět. Trpí -li pokožka delší dobu nedostatkem tuku a vody, můžou se vytvářet na nechráněných místech bolestivé prasklinky. Nevypadá to pěkně a hlavně to bolí. Správným krokem pro zářivou zdravou pleť i v chladnějším počasí je Bioderma Atoderm Nutritive. Vysoce výživný, regenerační, zklidňující a hydratační pleťový krém, díky kterému získává pokožka přirozenou pružnost.

Tři z vás mají nyní možnost vyhrát tento krém spolu s Bioderma Atoderm moussant pro vyčištění pleti.
Bioderma Atoderm Nutritive

Výživný krém s bambuckým máslem a extraktem z avokáda pleť regeneruje, zklidňuje a spolu s vazelínou a glycerinem ji hydratuje.
• Vyživuje a silně zklidňuje pokožku tváře.
• Zajišťuje intenzivní a okamžitý hydratační účinek.
• Je bez parfému a dráždivých látek.
• Je hypoalergenní.
Je určen pro každodenní péči o pokožku tváře, obnovuje hydrolipidický film a zklidňuje velmi suchou reaktivní pokožku. Patent D.A.F. účinně zvyšuje práh tolerance pokožky.

Bioderma Atoderm moussant
Bioderma Atoderm moussant obsahuje čisticí aktivní složky, které potlačují rozmnožování mikroorganismů, tzn. dráždivých částic zhoršujícíích suchost pokožky.
• Obnovuje celistvost kožní bariéry.
• Obsahuje palmový olej, který pokožku zvláčňuje.
• Používá se na tvář i tělo, pro dospělé, děti i kojence.
• Neobsahuje parfém ani dráždivé látky.
Výživný čisticí základ s fyziologickým pH, neobsahující mýdla, konzervační látky a parfém, nenarušuje celistvost pokožky a je zárukou optimální tolerance.

 

Datum ukončení soutěže: 14.3.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace