Soutěžte o robotický vysavač pro Vás i Vaše domácí miláčky!!!

Soutěžte o robotický vysavač pro Vás i Vaše domácí miláčky!!!

Pro ty, kteří mají zvířecí mazlíčky a nechtějí po nich dennodenně uklízet, máme dobrou zprávu. Právě vyhlašujeme soutěž o nejvyšší model robotických vysavačů z PET řady - iRobot Roomba 563 PET. Tento plně automatický model nejen, že hravě uklidí jakoukoli domácnost, ale navíc si poradí i se zvířecími chlupy a větší nečistotou. O Vaše domácí mazlíčky i čistou domácnost se tedy skvěle postará.

Mimořádně můžete vyhrát i 2. a 3. cenu, 1000 Kč vouchery na superprémiové švédské krmivo Husse. Husse je švédská kvalita, kterou ocení především Vaši miláčci. Krmivo Vám hezky až do domu doveze usměvavý a vyškolený milovník pejsků, který Vám i poradí, jaká strava je ideální právě pro Vašeho mazlíka.

Tak neváhejte a soutěžte do 13. září na www.irobot.cz/cz/souteze!

Ceny:
1. cena – iRobot Roomba 563 PET
2. cena – 1000 Kč voucher na superprémiové švédské krmivo Husse
3. cena – 1000 Kč voucher na superprémiové švédské krmivo Husse

Otázky:
1. Co obsahuje iRobot Roomba 563 PET?
a) Sadu PET-kit s velkokapacitním zásobníkem speciálně určeným pro psí a kočičí chlupy a s hřebínkem na čištění kartáčů od chlupů.
b) Speciální sadu s náhradními díly na iRobota
c) PET příručku, jak se nejlépe starat o své domácí mazlíky

2. Co je systém iADAPT?
a) iADAPT je adaptabilní systém rovnající se umělé inteligenci, díky iAdapt dokáže iRobot vyhodnotit nejvhodnější pohyby a přizpůsobit se prostředí, nedokončí úklid, dokud není každé místo přejeto průměrně 2x.
b) iADAPT je systematický úklid, který trvá pouhých 19 minut, robot projede jednou každé místo v místnosti a poté zajede do nabíjecí stanice
c) iADAPT je adaptabilní systém rovnající se umělé inteligenci, díky iAdapt dokáže iRobot vyhodnotit nejvhodnější pohyby a přizpůsobit se prostředí, nedokončí úklid, dokud není každé místo přejeto průměrně 4x.

3. Jaký jeden z hlavních benefitů přináší superprémiové krmivo Husse?
a) Můžete ho koupit v každých chovatelských potřebách
b) Toto švédské superprémiové krmivo Vám přiveze až do domu specialista firmy Husse
c) Ke každému balení dostanete čepici Husse zdarma

 

Datum ukončení soutěže: 13.9.2010

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace