Ohodnoťte banku a vyhrajte 1000, 500 korun nebo věcné ceny každý měsíc!

Ohodnoťte banku a vyhrajte 1000, 500 korun nebo věcné ceny každý měsíc!

OVB Vstřícná banka vyhlašuje odměny za vaše hodnocení bank. Hodnotit se budou nejzajímavější komentáře a hodnocení zaregistrovaných návštěvníků stránek www.vstricnabanka.cz. Komentář můžete dát kterékoliv z hodnocených bank a ostatním hlasujícím i samotné bance tak sdělit, co si na bance ceníte a co se vám na ní naopak nelíbí.Výsledky budou vyhlášeny každé poslední pondělí v daném měsíci, za které se odměny udělují. Komentáře bude vyhodnocovat organizátor prostřednictvím redakce OVB Vstřícná banka. Jak rychle ohodnotit banky – jak získat odměnu
Podmínkou pro hlasování a účast v soutěži je registrace. Registraci můžete mít hotovou během 30 vteřin. Stránku s registrací naleznete zde:
http://www.vstricnabanka.cz/registrace.html
Po registraci a vyplnění políček naleznete dole pod podmínkami registrace tlačítko pro potvrzení vámi zadaných údajů „Souhlasím s podmínkami registrace. Vytvořit účet“. Následně se objeví zelená tabulka s poděkováním za registraci a po kliknutí na odkaz „klikněte zde“ se objeví formulář pro zadání mailové adresy, kterou jste uvedli v registraci a hesla. Ještě před přihlášením však musíte svůj účet aktivovat. Na mail, který jste zadali při registraci, vám přijde aktivační odkaz, na nějž klikněte a v tu chvíli se můžete bez problémů přihlašovat do hodnocení.
Po přihlášení už klikněte na libovolnou banku a dejte jí body dle svého hodnocení od nejvyšších 10 (tedy 100 %) do nejnižších 1 (tedy 10 %). Platí, že čím nižší známka tím horší hodnocení dané banky. Možné a žádoucí je přidání komentáře, kterým odůvodníte své hodnocení a zároveň tím získáte možnost získat výše uvedené odměny, v případě umístění vašeho komentáře. Své hodnocení nezapomeňte potvrdit a pro hodnocení další banky jednoduše klikněte na tlačítko umístěné dole – „další banka“. Tímto způsobem můžete ohodnotit všech 12 bank, které se v hodnocení nacházejí.

 

Datum ukončení soutěže: 6.7.2010

Kategorie: Peníze & poukázky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace