Soutěž o speciální krmivo pro psy a kočky

Soutěž o speciální krmivo pro psy a kočky

Soutěžte se 100+1 a společností Hill´s Pet Nutrition o speciální krmivo na čištění zubů pro psy a kočky.

Společnost Hill’s Pet Nutrition zaujímá vedoucí postavení na trhu krmiv pro psy a kočky.

O produktu, který čtenáři mohou vyhrát
Zubní plak a zubní kámen je jedním z nejběžnějších problémů, se kterými se veterináři ve svých ordinacích setkávají. Prvotním příznakem bývá zápach z tlamy, později se přidává zvýšená citlivost dutiny ústní, problémy s příjmem potravy nebo ztráta zubů. Mohou mít však i závažné důsledky na celkové zdraví zvířete. Bakteriální toxiny a mechanické podráždění způsobené zubním kamenem často způsobí zánět dásní, který může vést až k rozvoji infekce dutiny ústní a její rozšíření na další orgány.
Pokud je mechanické čištění kartáčkem pro majitele problematické, může zvířeti podávat speciální krmivo na čištění zubů Hill’s™ Science Plan™ Oral Care™. Tyto granule mají vyšší obsah vlákniny, speciální prostorové uspořádání a jsou pevnější. Zub pronikne do granule ještě před jejím rozdrobením, povrch zubu je tedy v přímém kontaktu s granulí a vláknina jej tak výborně čistí. Hromadí se méně dentálního plaku a zubního kamene a zmenšuje se zápach z dutiny ústní. Jde o vyvážené kompletní krmivo, není tedy třeba již nic přidávat.

Stačí odpovědět na jednu jednoduchou soutěžní otázku, na kterou najdete nápovědu přímo na soutěžní stránce.

 

Datum ukončení soutěže: 26.4.2010

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace