Jedinečná soutěž o medové pokušení, 12. týden 2010

Jedinečná soutěž o medové pokušení, 12. týden 2010

Úžasný pohádkový dort, který se téměř sám od sebe rozplývá na jazyku. Samotná vůně jemně sekaných, čerstvých, oříšků, medu, a téměř karamelového mléka, které spojuje křehké těsto, přivádí chuťové pohárky k šílenství. Dopřejte si jedinečný zážitek plný sladkého potěšení! Díky vybraným ingrediencím a lahodnému medu je medovník pochoutkou, která prý posiluje imunitu organismu nejen v sychravých dnech.
Abychom uspokojili další z Vašich smyslů, rozhodli jsme se pravidelně jednou za týden někoho z Vás, našich zákazníků, odměnit velice netradičním způsobem za důvěru a vylepšit Vaše potěšení z nákupu parfémů a kosmetiky v našem obchodě.
Po celý rok, pravidelně každý týden, pro všechny naše zákazníky, pořádáme jako poděkování: soutěž o medovník, který doručíme přímo až k Vám.
Pro účast v soutěži Vám stačí pouze nakoupit v naší parfumerii a odpovědět na jednoduchou otázku, kterou budeme jednou za sedm dní obměňovat.
Na konci každého týdne vylosujeme jednoho zákazníka který následně obdrží přímo až domů nebo do práce, čerstvý, voňavý a nadpozemsky dobrý medovník přímo od cukrářského mistra.
Potěšte i sebe jedinečnou odměnou a soutěžte s námi!

Otázka pro týden od 22. do 28. března 2010: balení toaletní vody Davidoff Cool Water Man má barvu
a) červenou
b) modrou

Správnou odpověď zasílejte na adresu soutez@parfemy-eden.cz
Do předmětu zprávy napište „soutěž 1012“ (číslo podle týdne v roce, bez uvozovek)
Do těla zprávy stačí napsat odpověď: písmeno (a nebo b).
Vaši zprávu samozřejmě nezapomeňte zaslat ze stejného e-mailu, jaký byl uvedený u Vaší objednávky, jinak nebudeme moci odpověď zařadit do losování.
S podrobnostmi doručení budete kontaktováni po skončení soutěže.

Pro první účast v soutěži stačí, jestli jste kdykoli v minulosti v naší parfumerii nakoupili. Pokud se budete chtít účastnit znovu, musíte již od poslední účasti uskutečnit nový nákup.

Hodně štěstí přeje,
www.parfemy-eden.cz

 

Datum ukončení soutěže: 28.3.2010

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace