Chceme originál

Chceme originál

Máme pro vás návod, jak získat spoustu super věcí v hodnotě 80 000,-. Ne, nemusíte jít vykrást banku, ani vsadit do loterie. Stačí nápad a máte to v kapse. Internetový portál StudentPoint.cz vyhlašuje u příležitosti svého vzniku soutěž pro všechny studentské mozky.
Nejedná se ale o ledajakou soutěž. Je rozdělena do osmi tématických kategorií, takže každý může přispět něčím, co je jeho srdci blízké. Jednotlivá zadání se týkají módy, cestování, vzdělání, kultury, tradičního i adrenalinového sportu a v neposlední řadě také vztahů. Je možné přijít s čímkoli, s fotografií, videem, kresbou nebo povídkou. Důležité je to, co do toho dáte ze sebe. Ukažte světu, co milujete, v co věříte, co jste.

„Jsme tu proto, abychom pomohli vám, studentům, objevit svůj potenciál. Výhrou pouze motivujeme k seberealizaci a vlastní aktivitě. Třeba některým z vás tímto způsobem také ukážeme směr, kterým se může v budoucnu vydat. Anebo se prostě jenom dobře pobavíte,“ vzkazuje koordinátor projektu Michal Fikrle.

Uzávěrka je 16. dubna a autoři nejoriginálnějších nápadů budou oceněni 28. dubna 2010 v Retro Music Hall v Praze. Výherci jednotlivých kategorií obdrží ceny v hodnotě 10 000,-, které věnovali partneři soutěže (OC Palladium, Represent, Squashpark Cibulka, Eventim nebo cestovní agentura Adventura, K2 snowboarding, Aquapark Čestlice, Tutor).

Jak se předvést
Stále nemáte jasno, s čím přispět? Organizátoři pro vás mají spoustu možných námětů. Módní ikony a fashion star mohou ostatním ukázat, jak se dělá ten pravý outfit. Chodící encyklopedie mají možnost prověřit své znalosti v kvízu, který testuje i rychlost, rozhodnost a psychickou odolnost. Pokud naopak patříte mezi milovníky sportu, proč nepošlete reportáž z nejlepšího zápasu vašeho života? Shopaholici se také mohou držet své vášně a udělat fotoreport ze své poslední nákupní horečky. Jednoduše řečeno, témat je nespočet a vaše fantazie není ničím omezena. Proč toho nevyužít?

Ti, co mají tohle na svědomí
Celou tuhle akci zaštiťuje internetový portál StudentPoint.cz, který vám každý den přináší nejnovější informace ze světa kultury, módy, sportu nebo vzdělávání. Redaktory jsou výhradně studenti, kteří píší články ze svého úhlu pohledu. Součástí portálu je také e-shop se značkovým oblečením a nabídka brigád. Rozrůstá se také počet partnerů, kteří se StudentPoint.cz spolupracují. Díky tomu můžete získat hromadu slev a výhod.

StudentPoint.cz

Vtáhne tě do víru dění

 

Datum ukončení soutěže: 16.4.2010

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace