Soutěž o oblečení I have a dream

Soutěž o oblečení I have a dream

Firma I have a dream vznikla spojením lidí, jejichž životní potřebou je vytvářet hodnoty. Základním pilířem celého konceptu je kreativní teamová práce, postavená především na projevu životního stylu, uměleckém vyjádření a globální tvořivosti. Filozofií firmy je vytvářet svůj vlastní mainstream, bořit klišé a ignorovat tuctové návyky. Integrací všech těchto elementů vznikají dvě nezávislé progresivní značky oblečení A[Ei] a PESTRO, prezentované jako "urban clothing design".

Pilotní limitované pánské a dámské kolekce od obou značek byly vypuštěny na začátku léta 2009. Každý model je vyroben v maximálním počtu 50 - 150 ks. Další kolekce jsou plánovány na jaro 2010. Značku "A [Ei]" má pod křídly Martin Kolerus z Plzně. Jeho doménou jsou designy pravidelných tvarů a hra se základním logem "A". Název značky vznikl z původního "Angel strike", jehož kořeny sahají do dob street-artu. Značku "PESTRO" vytváří Filip Matějíček z Karlových Varů. Jeho základní myšlenkou v konceptu návrhů designů jsou pestré a netradiční barvy a motivy.

Veškeré výrobky z dílny I have a dream jsou od návrhů designů a střihů, přes kompletní ušití až po zabalení vyráběny v České republice! Kvalita materiálů, designů, střihů, ušití, výšivek a potisků. To je to, čemu je věnována největší pozornost.

 

Datum ukončení soutěže: 26.11.2009

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace