SOUTĚŽ o vstupenky na PRAGUE ROCKS: Mötley Crüe & Def Leppard - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na PRAGUE ROCKS: Mötley Crüe & Def Leppard - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 14. 27. 5. 2023

Festival Prague Rocks se řadí mezi nejzásadnější hudební událost u nás a letos přivítá na Letišti Letňany rockové ikony kapely Mötley Crüe a Def Leppard které společně vyráží na světové tour. Dále vystoupí Kabát Wolfmother a Eclipse.

Po největším severoamerickém stadionovém turné v roce 2022 na které se prodalo více než 13 milionu vstupenek se nejznámější a nejslavnější rockové legendy Mötley Crüe a Def Leppard vydávají v roce 2023 na celosvětové turné The World Tour.

Světové turné které produkuje společnost Live Nation odstartuje v sobotu 18. února 2023 ve Foro Sol v Mexico City. V květnu 2023 se elektrizující pódiová show obou kapel přesune do Evropy 1. července se zastaví v kultovním stadionu Wembley a poté 6. července 2023 zakončí turné v britském Glasgow v Hampden Parku.

'Poté co jsme se letos konečně vrátili na cesty a absolvovali monumentální letní turné v USA a Kanadě jsme nadšeni že můžeme toto masivní stadionové turné přenést do velkých měst po celém světě a v Evropě začít v Sheffieldu kde to pro nás před 45 lety všechno začalo. Těšíme se že se tam někde brzy uvidíme” řekl Joe Elliott z Def Leppard.

'Letos v létě jsme si hraní The Stadium Tour v Severní Americe neuvěřitelně užili a opravdu se nemůžeme dočkat až v roce 2023 s The WORLD Tour vyrazíme na cestu kolem světa. Crüeheads v Latinské Americe a Evropě: Připravte se! Přijdeme si pro vás a nemůžeme se dočkat až vás všechny příští rok konečně zase uvidíme venku” uvedli Mötley Crüe ve společném prohlášení.

Kdy 2. června 2023
Kde Letiště Letňany Praha

Chcete-li vyhrát vstupenky na PRAGUE ROCKS: Mötley Crüe & Def Leppard
odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky či sledujte některou z našich soc. sítí Facebook | Instagram.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 27.5.2023

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace