SOUTĚŽ o karetní hru PSÍ PARK - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o karetní hru PSÍ PARK - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 15. 4.15. 5. 2023

Vezměte svou psí smečku na procházku. Psí park je krásná rodinná hra založená na principu sbírání karet v níž se při toulkách parkem budete snažit co nejvíce vyhovět svým čtyřnohým svěřencům. Čeká vás neuvěřitelných 163 různých plemen a velmi příjemná grafika.

To máme dnes krásně. Park bude jistě plný pejskařů a jejich mazlíčků aby se protáhli a užili si pobytu na čerstvém vzduchu. Nazujte si pevné boty naberte pamlsků pro své svěřence a vyrazte na procházku. Čeká vás perný den.


V roli majitelů chovných stanic se budete snažit během 4 kol hry získat větší věhlas než vaši kolegové a konkurenti. Získejte si lásku svých svěřenců pozorností k jejich individuálním potřebám ten rád mlsá onen si potrpí na aportování klacíků další si rád hraje zkrátka každý má svou náturu. Starejte se o ně jak nejlépe dovedete a nebudete litovat.

Volte však pečlivě koho kdy vezmete vyvenčit a kterou pěšinou se dáte. Komu se podaří vyhovět svým svěřencům nejlépe zvítězí.


Chcete-li vyhrát karetní hru PSÍ PARK odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky či sledujte některou z našich soc. sítí Facebook | Instagram.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 15.5.2023

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace