SOUTĚŽ o ty pravé dobroty z Uzenářství Oldřiš - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o ty pravé dobroty z Uzenářství Oldřiš - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 30. 3.30. 4. 2023

Uzenářství Oldřiš je rodinná firma která nabízí domácí uzeniny a čerstvé maso. Uznávají poctivou a dobře odvedenou práci. Udí tradičním způsobem pomocí kouře ze dřeva které sami pečlivě vybírají a připravují. Odmítají udit pomocí moderních pseudo-uzenářských metod. Věřte tomu nebo ne obhájit poctivé uzení před úřady v dnešní době plné nesmyslných nařízení to nebylo ani trochu snadné. Ale nevzdali to a všechny potřebné zkoušky a oprávnění vybojovali. Díky tomu vám mohou nabídnout výrobky kterými jsou si naprosto jisti. Prodávají a udí totiž kvalitní maso pěkně po staru kouřem s citem a s láskou. Jedině tak je tahle práce baví.

Vyberte si z jejich nabídky uzenin a čerstvého masa přímo na jejich e-shopu. Některé výrobky je možnost poslat přímo k vám domů. Například oblíbená 'slaninová marmeláda” které u nich říkají 'Slaninovka”.

Chcete-li vyhrát ty pravé dobroty z Uzenářství Oldřiš odpovězte e-mailem na soutěžní otázku staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu a fanoušky některé ze sociálních sítí Uzenářství Oldřiš Facebooku či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 30.4.2023

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace