SOUTĚŽ o hru HMYZÁCI DO KAPSY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o hru HMYZÁCI DO KAPSY - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 3. 2. 3. 3. 2023

Kdo jako první svými hmyzáky obklíčí soupeřovu včelí královnu vyhrává. Jde vlastně o logickou hádanku podobně jako v šachách. Hmyzáci jsou ale mnohem jednodušší a díky praktickému balení v pytlíčku je můžete hodit do batohu a zahrát si je v podstatě kdekoli.

V balení najdete 28 hracích kamenů z umělé hmoty s vyrytými barevnými hmyzáky půlka je bílá půlka černá. Každá sada má 1 včelí královnu 1 komára 1 svinku 1 berušku 2 brouky 2 pavouky 3 kobylky a 3 mravence. K tomu je cestovní pytlík anglická německá či francouzská pravidla česká pravidla od nás 4 Kavek a 2 tzv. lamakarty což jsou pomocné kartičky na kterých najdete stručné info jak se který hmyzák pohybuje a na druhé straně jsou posvátná hmyzácká pravidla která musíte po celou dobu hry dodržovat.

Od kolika pro koho na jak dlouho

2 hráči
20 minut
9+ let

V originálu se hra jmenuje Hive čili Úl nebo Roj. Úl hře neříkáme z několika důvodů. Za prvé: kromě včelích královen už tam žádné další včeličky nejsou. I když jsou hrací kameny šestistěnné a tedy při stavění hrací plochy připomínají plástve včelího úlu hmyzáci kteří si spolu hrají a blbnou na palouku a snaží se obklíčit soupeřovu včelí královnu prostě žádný úl ani nestaví ani v něm nežijí. Jde zkrátka o přátelský boj hmyzích kámošů a tak hře říkáme prostě Hmyzáci. Hmyzáky Hive můžete hrát jako šampióni ke hře vyšla kniha a vznikl i You Tube kanál.

Hru sem dovážíme v tzv. pololokalizaci což znamená že k jazykově nezávislé hře na komponentech není nic napsáno přidáváme náš český návod a lamakarty. Po vybalení vám zbyde pytlík s pravidly 2 lamakarty a hrací kameny krabice vlastně už není krabice zpátky už do ní nic nevracíte.


Chcete-li vyhrát hru HMYZÁCI DO KAPSY odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky či sledujte některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 3.3.2023

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace