SOUTĚŽ o pět knižních novinek z Knižního klubu - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o pět knižních novinek z Knižního klubu - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 23. 1.23. 2. 2023

Čas odpouštět

Právník Jake Brigance přijme obhajobu Drewa Gamblea mladíka obviněného z vraždy policisty. Ostře sledovaný soudní proces rozděluje zdejší obyvatele mnozí chtějí rychlý soud a trest smrti ale Jake to vidí jinak. Jakmile zjistí o případu víc pochopí že musí udělat vše pro to aby Drewa kterému je pouhých šestnáct let zachránil. Jakeovo odhodlání najít pravdu ohrožuje jeho kariéru i bezpečí jeho rodiny. Kniha Čas odpouštět je plná soudních machinací maloměstských intrik a dějových zvratů které jsou typické pro strhující příběhy Johna Grishama jenž opět potvrzuje svou pověst mistra právnických thrillerů a výjimečného vypravěče.


Hra o přežití

Z nevinné zábavy se stává nebezpečná posedlost… Rodiče ji nechápou děti ji milují. Lovci monster jsou hra s níž školáci tráví celé dny. Musí pochytat imaginární nestvůry aby pokročili do dalších levelů a překonali spolužáky. Jenomže k tomu je zapotřebí být v určitý čas na určitém místě. I kdyby to mělo být uprostřed noci v temném lese. Ale co když mezi stromy číhá něco víc než jen malovaná postavička? Tutéž otázku si začnou klást kriminalisté když v Klánovickém lese najdou uříznutou nohu. Po zbytku těla není ani stopa ale pak se začnou ztrácet další lidé…


Mlčet jako hrob

Na reportérku Noru Sandovou toho bylo v poslední době příliš a proto se rozhodne vyrazit do Thajska a trénovat tam kickbox. Jednoho dne se náhodou dozví o brutálním stětí policisty v anglickém Toppinghamu. Na internetu se objeví záznam popravy vše nasvědčuje tomu že šlo o teroristický čin a to rozhodně stojí za reportáž. Nora se vrací do Anglie a postupně zjišťuje že Toppingham skrývá bolestné tajemství o kterém všichni mlčí. Tajemství kvůli němuž je někdo ochoten znovu a znovu vraždit. Mlčet jako hrob je dalším případem ze série drsných severských detektivek s novinářkou Norou Sandovou protagonistkou bestsellerů Dívky z trajektu či Žena po které se slehla zem.


Most sebevrahů

Lenina sestra dvojče se zabila skokem z mostu. Jenže Lena této oficiální policejní verzi nevěří a je odhodlaná udělat cokoli aby odhalila pravdu. A tak se rozhodne setkat se s policistou který údajně nalezl mrtvé tělo. Ovšem na jeho líčení něco nesedí. A jakmile se začnou vyjasňovat poslední hodiny života její sestry změní se Lenino pátrání v trýznivý neúprosný boj o vlastní život boj který prověří vše co si myslela že kdy věděla o ní a především o sobě samé… Most sebevrahů je novým strhujícím psychologickým thrillerem talentovaného Taylora Adamse autora akčních bestsellerů Není úniku a Na dostřel.


Vlk samotář

Když vlk v divočině ví že nadešel jeho čas že už své smečce není k užitku rozhodne se vytratit. Zachová si hrdost a zemře tak jak žil. Lidé takové štěstí nemají. Luke Warren strávil celý život výzkumem života vlků dokonce s nimi nějakou dobu i žil rozumí jim lépe než vlastní rodině. Když po vážné dopravní nehodě upadne do komatu musí o jeho osudu rozhodnout Edward a Cara jeho již dospělé děti kteří jsou tak nuceni se znovu konfrontovat s mužem kvůli němuž Edward utekl z domova ale který stále zůstává jejich otcem. Rázem si oba musí pokládat otázky na něž neexistují jednoduché odpovědi ale které zodpovězeny být musí. Jaké motivy vedou jejich rozhodnutí nechat otce zemřít nebo ho naopak udržovat při životě na přístrojích? Co by chtěl on sám? A jaká tajemství před sebou Edward s Carou skrývají? Nový kontroverzní titul světově úspěšné autorky a hvězdy současného psychologického románu Jodi Picoultové.


Chcete-li vyhrát jednu z pěti knižních novinek z Knižního klubu odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 23.2.2023

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace