SOUTĚŽ o deskovou hru ENCYKLOPEDIE - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru ENCYKLOPEDIE - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 16. 1. 16. 2. 2023

Píše se rok 1739. Hrabě Buffon Darwinův předchůdce sepisuje encyklopedii která se stane jedním z největších a nejdůležitějších děl doby osvícenství: Přírodní historie. Jste jedni z nejlepších přírodovědců a dobrodruhů své doby a hrabě vás pozval abyste mu s jejím dokončením pomohli.


Ve hře Encyklopedie se hráči stávají znalci přírody a dobrodruhy kteří nemají za úkol nic menšího než sestavit první encyklopedii o zvířatech. Hráči budou za pomoci umisťování kostek připravovat expedice a posléze se snažit publikovat poznatky o jednotlivých zvířatech v Encyklopedii hraběte de Buffon. Hra má kromě zajímavého tématu i překrásné zpracovaní kresby zvířat se opravdu povedly!

Encyklopedie je velice přístupnou hrou pro zkušenější hráče která vás překvapí zároveň jednoduchostí i hloubkou a hlavně úžasně ilustrovanými komponenty.


Chcete-li vyhrát deskovou hru ENCYKLOPEDIE odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky či sledujte některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 16.2.2023

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace