SOUTĚŽ o TLAPKOVOU PATROLU - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o TLAPKOVOU PATROLU - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 9. 1. 9. 2. 2023

Tlapková patrola Omalovánky s voskovkami

Parádní omalovánky s hravými štěňaty z Tlapkové patroly a 12 voskovek vhodných pro dětské ručičky.

Na nic nečekejte vezměte si voskovky a vybarvěte odvážná štěňata z Tlapkové patroly veselými barvami aby mohla vyrazit do akce! Čeká vás spousta dobrodružství i zábavy s oblíbenými animovanými hrdiny.


Tlapková patrola Čti a hraj si s námi

Parádní knižní dobrodružství s 10 figurkami a hrací podložkou.

Tlapková patrola znovu vyráží do akce! Když Ryder svolá svůj tým do centrály je jasné že někdo potřebuje pomoc. A taky že ano u železniční trati došlo k sesuvu kamení a na mostě uvízl vlak. Vydejte se po boku oblíbených hrdinů na další zásah a přiložte tlapku k dílu! Tentokrát vám k tomu pomůže i hrací podložka a 10 figurek se kterými si můžete celý příběh přehrát nebo si rovnou vymyslet vlastní dobrodružství.


Tlapková patrola Pohádka s pexesem

Hrajte si čtěte a trénujte paměť s tlapkami!

Přečtěte si pohádku o velkém dobrodružství které tlapky zažily když se vydaly navštívit svého kamaráda Rexe a užijte si spoustu zábavy s pexesem s oblíbenými hrdiny. Trénujte paměť hledejte dvojice a hrajte si se záchranářskými štěňaty!


Tlapková patrola Skládací knížka

Poznávej roční období a skládej obrázky s Tlapkovou patrolou!

Objevuj roční období s oblíbeným týmem záchranářských štěňat a užij si spoustu zábavy s parádními skládačkami s velkými dílky! Animovaní hrdinové přiloží tlapku k dílu a pomůžou ti procvičit soustředění i jemnou motoriku. Vydej se s Tlapkovou patrolou za dalším skvělým dobrodružstvím!


Tlapková patrola Dobrou noc s tlapkami

S roztomilým leporelem o Tlapkové patrole bude usínání hračka.

Na nebi už vyšel měsíc a všichni obyvatelé pobřežního městečka Adventure Bay se chystají ke spánku. Na Tlapkovou patrolu ale ještě čeká spousta práce! Zjistěte co všechno odvážná štěňata zažila a komu podala pomocnou tlapku než se vydala do pelíšku. Zachumlejte se do postýlek a vypravte se za úžasným dobrodružstvím s Tlapkovou patrolou!


Chcete-li vyhrát TLAPKOVOU PATROLU odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 9.2.2023

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace