SOUTĚŽ o vstupenky na MANOWAR do Pardubic - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na MANOWAR do Pardubic - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 5. 18. 1. 2023

Fanoušci metalové legendy MANOWAR budou odměněni dvěma exkluzivními koncerty v České republice v rámci nadcházejícího turné s názvem 'Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour 2023”!

Po dlouhých 11 letech se MANOWAR vrátí do Pardubic a nevynechá po vyprodaném a nezapomenutelném vystoupení v roce 2019 ani Brno.

'Vyslyšeli jsme přání fanoušků z celého světa. Vážíme si jejich oddanosti a loajality a budeme se snažit hrát v co nejvíce zemích” řekl frontman Joey DeMaio. 'Nemůžeme v tuto chvíli vyhovět všem a jsme nadšeni že máme příležitost přidat koncerty v České republice. Našim fanouškům v ostatních zemích vzkazujeme: Pracujeme na tom abyste měli šanci vidět Manowar naživo co nejdříve také.”

Nadcházející turné s názvem 'Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour 2023” bude oslavou více než 40 let opravdového heavy metalu a bude věnováno výročím legendárních alb Manowar 'Battle Hymns” 'Into Glory Ride 'The Triumph Of Steel” 'Kings Of Metal” and 'Warriors Of The World”.

Turné zahrnuje kromě koncertů v České republice Pardubice a Brno také zastávky v Estonsku Finsku Švédsku Dánsku Německu Nizozemí nebo Turecku.

Kdy úterý 24. ledna 2023
Kde enteria arena Pardubice


Chcete-li vyhrát vstupenky na MANOWAR do Pardubic odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky či sledujte některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 18.1.2023

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace