SOUTĚŽ o rodinnou hru LAMALAND - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o rodinnou hru LAMALAND - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 24. 12. 2022 24. 1. 2023

Být farmářem v Lamalandu není zrovna jednoduchá věc. Kam se podíváte jsou kopce a hory… i tak je ale pěstování brambor kukuřice a kakao to co jednoduše milujete. A kdo může říct že mu při práci pomáhají lamy. Lamaland je tetrisová rodinná hra o pěstování plodin a rozšiřování lamího stáda.

Hru začínáte s malým políčkem na němž pěstujete tři druhy plodin. Políčko postupně rozšiřujte pomocí tetrisových dílků a protože jste v kopcích tetrisové dílky vršíte i na sebe. Dílky mají trochu divoké tvary a vy musíte respektovat pravidlo že vždy musíte mít hotovou základnu abyste mohli jít o patro výše.

Jakmile se vám při vršení dílků podaří překrýt nějaké plodiny získáváte je. Za čtyři stejné plodiny si pak můžete pořídit kartu lamy která vám přináší body a poskytuje možnost umístit figurku lamy na políčko. Lamy musíte umísťovat s rozmyslem abyste si nezablokovali cestu k dalšímu rozšiřování polí a naopak z její přítomnosti vytěžili další body pokud ji umístíte podle vzoru na úkolových kartách vítané bonusy jsou vaše.


Chcete-li vyhrát rodinnou hru LAMALAND odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky či sledujte některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 24.1.2023

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace