SOUTĚŽ ke Svatebnímu festivalu v Pardubicích - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ ke Svatebnímu festivalu v Pardubicích - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 20. 12. 2022 20. 1. 2023

Poslední týden v lednu patří už tradičně Svatebnímu veletrhu Pardubice. 28. a 29. ledna 2023 v budově ČSOB Pojišťovny na Masarykově náměstí v Pardubicích budou připravena tři patra plná vystavovatelů.

Vystavovatelé osobně poradí se svatbou od A do Z nabídnou své služby produkty a nejnovější trendy ve svém oboru. Svatební salóny nejen z Pardubic předvedou šaty pro nevěstu ženicha svatební maminky i tatínky které budou v průběhu obou dní k vidění i na módních přehlídkách. Mezi vystavovateli se opět představí několik zlatnických dílen jejichž lesknoucí šperky osloví určitě i ty nezadané které může inspirovat blížící se Valentýn k zásnubám. Cukrářky nikdy nezklamou svou ukázkou trendů ve zdobení dortů a nabídkou mini zákusků. Vizážistky poradí nejen nevěstám jak pečovat o pleť před svatebním líčením a jak si upravit neposedné vlasy tak aby účes vydržel celý den. Pohodlnou a krásnou obuv je třeba pořídit a prošlápnout co nejdříve aby v nich člověk celou svatbu ustál i na to máme odborníky.

Pro všechny návštěvníky veletrhu připravíme ochutnávku dobré kávy a míchaných nápojů. V doprovodném programu nebude chybět společenský tanec vystoupení okouzlující harfistky a možná přijde i kouzelník. Těšit se můžete na ukázky svatebních fotografií i záznamů z dílen zkušených fotografů a video tvůrců které si lze hned objednat. Květinové vazby catering nabídka svatebních areálů ubytování i místa pro obřad to vše bude k dispozici na Svatebním veletrhu Pardubice v sobotu 28.1.2023 od 10 do 17 a v neděli 29.1.2023 od 10 do 16 hodin.

Lákadlem pro snoubence bude soutěž o svatební cestu do luxusního spa resortu v hodnotě 25.000- Kč a o dárky v tombole. Více na www.svatebni-veletrh-pardubice.cz FB a IG veletrhu.

Vstup na veletrh je i letos ZDARMA.


Chcete-li vyhrát kosmetický balíček značky STYX odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 20.1.2023

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace