SOUTĚŽ o dvě knižní novinky z nakladatelství EPOCHA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě knižní novinky z nakladatelství EPOCHA - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 17. 30. 12. 2022

Píseň války

Válka přichází k hranicím Delavy. Nepřátelé pochodují zemí plení a pálí co jim přijde do cesty a město Dussu může zachránit jen opravdový hrdina z písní drakobijce Cuchenan. Jenže ten není k nalezení. Lesem kde zmizel se ozývají písně divoženek koruny stromů mlčí a ve vzduchu je cítit smrt. K tomu aby zjistil co se stalo bude muset bard Minangar vystrčit hlavu zpod ženských sukní a udělat to co nikdy předtím vzít místo harfy do ruky meč. Nebo alespoň pěstní dýku…

Fantasy dobrodružství vrcholí. Vydejte se do světa kde praskají štíty i dámské živůtky a krev teče tak snadno jako víno!


Vítejte v Pekle

Kniha povídek v širokém spektru žánrů od pekelné temné fantasy přes drsné postapo a vzdálenou budoucnost až po čistokrevné historické příběhy a dokonce i jednu pohádku!

Populární autor fantastiky Roman Bureš přináší výběr ze své tvorby otevírá brány do několika fantastických světů a servíruje nám peklo hned na několik způsobů.

Co se stane když lidé spáchají takové zlo že dojde k narušení blány mezi světem lidí a pekelnou říší? Jak zastavit hladového obra který hrozí sežrat celé království? Zbortí se lidská společnost jako domeček z karet když bude znát datum svého zániku? Dokáže se mladá dívka postavit svému osudu ve slumu postapokalyptické megapole? A co zažívá hříšník který se ocitne v pekle aniž by tušil za co si ho zasloužil?


Chcete-li vyhrát jednu z knižních novinek z nakladatelství EPOCHA odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky ČI SLEDUJTE některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 30.12.2022

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace