SOUTĚŽ o kapesní karetní hru TROIKA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kapesní karetní hru TROIKA - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 15. 11. 15. 12. 2022

V nepříliš vzdálené budoucnosti najdou vědci na jiné planetě velmi zvláštní kameny. Pokud nasbíráte tři stejné kameny můžete je proměnit v mimořádně cenný drahokam nebo v palivo. Napadlo vás že na planetu vyrazíte a zbohatnete bezpečně tam sice dorazíte jenže kvůli potížím při cestě chybí vaší vesmírné lodi palivo na návrat. Co teď? Toužíte sice po drahokamech ale zároveň se chcete vrátit zpět na Zemi. Navíc nejste jediní koho to napadlo. Dokážete nasbírat více drahokamů než ostatní a zároveň uniknout z cizí planety?

pro 25 hráčů od 9 let
zabere zhruba 20 minut
kapesní karetní hra v duchu typického japonského minimalismu
herní design i grafika: Jun Sasaki spoluautor Ponorky Startupů a Cirkusu
vydalo v roce 2017 japonské vydavatelství Oink Games
hru dovážíme v tzv. pololokalizaci což znamená že k jazykově nezávislé hře na komponentech není nic napsáno přikládáme tištěný český návod drží ho praktická křížová gumička kterou od nás dostanete jako dárek
hodnocení na webu deskoholiků BoardGameGeek 62

Vydejte se na jinou planetu abyste získali tři kameny které můžete proměnit v mimořádně cenné drahokamy nebo v palivo. Nejste ale jediní kdo se o to pokusí navíc potíže při cestě způsobily že nemáte palivo na cestu zpět. Co teď? Dokážete posbírat více drahokamů než vaši soupeři a ještě sehnat palivo na návrat domů?

Hraje se na tři kola. Po každém kole se vyhodnotí sbírky všech hráčů a rozdají se žetony vítězných bodů. Na konci třetího kola vyhrává hráč který získal nejvíc vítězných bodů.

Chcete-li vyhrát kapesní karetní hru TROIKA odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky či sledujte některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 15.12.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace