SOUTĚŽ o deskovou hru Khôra: Zlatý věk - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru Khôra: Zlatý věk - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 13. 11. 13. 12. 2022

Starověké Řecko vstupuje do klasické éry a městské státy zápolí o to který z nich bude nejvýznamnější. Podaří se to právě tomu vašemu? V eurohře Khôra: Zlatý věk budete draftovat karty rozvíjet svoje město obchodem i válkou využívat jeho speciální schopnosti a mnoha cestami usilovat o vítězství.

Zlatý věk starověkého Řecka se blíží a městské státy se snaží získat co největší vliv.

Kováři vyrábí meče i brnění hoplíté se seřazují do falang obchodníci plují na triérách až do malé Asie Sokrates řeční na agoře a v Athénách roste Parthenón. Kdo ale ví co chystají záludní Peršané…?

V eurohře Khôra: Zlatý věk se stanete vládcem městského státu který se snaží získat nesmrtelnost svými panovnickými činy. Budete rozvíjet město obchodem i investicemi do kultury verbovat mocné armády vykládat užitečné karty a shromažďovat bohatství které vám pomůže porazit vaše rivaly.

Chcete-li vyhrát deskovou hru Khôra: Zlatý věk odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 13.12.2022

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace