SOUTĚŽ o vstupenky na YAMATO do Hradce Králové - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na YAMATO do Hradce Králové - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 26. 10. 8. 11. 2022

YAMATO legendární japonský soubor sestavený z těch nejlepších „Taiko' bubeníků se po letech vrací zpět do České republiky s novou show „Passion'.

YAMATO v roce 2018 oslavilo 25 výročí své existence. V rámci oslav tohoto výročí skupina absolvovala téměř 3 500 vystoupení v 54 zemích pro téměř 8 milionů diváků. Od svého založení se YAMATO drží motta: „ Jeďme tam kde nás zvou! Dejme světu energii!'.

Nové koncepční představení „Passion' oslavuje vášeň jako hybatele všeho. Program si dává za cíl způsobit výbuch obrovské vášně. K dosažení naprosto dokonalé show je nutná nejen pevná vůle a fyzická síla ale především VÁŠEŇ která pohání vše vpřed. VÁŠEŇ byla vždy skryta v pozadí všech předchozích programů skupiny: duše tělo a rytmus srdce. Jak říká zakladatel souboru Masa Ogawa: 'Vášeň inspiruje všechny! Nic neříkejte jenom udržujte plamen naší vášně!”

Během dvouhodinové show budou diváci naprosto uchváceni a překvapeni množstvím energie kterou jim členové souboru z pódia předají.

Kdy úterý 22. listopadu 2022
Kde KC ALDIS Hradec Králové

Chcete-li vyhrát vstupenky na YAMATO do Hradce Králové odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky či sledujte některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 8.11.2022

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace