SOUTĚŽ o dva páry adjustačních ponožek - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dva páry adjustačních ponožek - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 10. 10. 10. 11. 2022

Změňte pohled na své nohy dopřejte jim úlevu a tím i celému tělu. Adjustační ponožky učiní vaše nohy šťastné.

Jejich hlavní smysl spočívá v tom že roztahují prsty od sebe čímž uvolňují meziprstní prostory a zvyšují prokrvení končetin. To pomáhá zejména při bolestech nohou po nadměrné aktivitě po nošení nevhodné obuvi ale i při závažnějších komplikacích jako jsou vbočené palce kladívkové prsty otoky křeče a další.

Adjustační ponožky jsou také velmi originálním a hlavně užitečným dárkem a proto si získaly velmi rychle oblibu u mnoha zákazníků všech věkových kategorií.

Nezapomínejte že správné postavení nohy a jejích jednotlivých částí ovlivňuje funkci celého těla.

Problém pouze neřeší odstraňují i jeho příčinu
Největší výhodou Adjustačních ponožek je že je můžete nosit jednak jako podporu při léčbě například zmíněných vbočených palců a jednak jako prevenci před těmito komplikacemi. Dokonce díky jejich pravidelnému nošení lze při určitých komplikacích předejít jinak nevyhnutelnému operačnímu zákroku. Už z tohoto důvodu není radno brát jakékoliv potíže s nohama na lehkou váhu. Proto doporučujeme Adjustační ponožky i pro lidi se zdravýma nohama kteří by se rádi vyvarovali pozdějších komplikací které mohou přijít v podstatě kdykoliv. Myslete na to že odstranit příčinu prevencí je snadnější než řešit případnou komplikaci.

Mezi nejčastější účinky Adjustačních ponožek patří:
uvolnění napětí v končetinách
podpora krevního oběhu a prokrvení končetin
zmírnění bolesti a otoků
pomoc při léčbě vbočených palců
úleva od křečí
odstranění pocitu těžkých nohou
zlepšení ohebnosti prstů
zmírnění křivých a kladívkových prstů

Vidíte že toho je spoustu. Neznamená to však že si jednou vezmete ponožky na sebe a druhý den máte nohy v pořádku. I zde platí že je potřeba trochu trpělivosti. Navíc napoprvé byste měli ponožky nasadit tak že oddělovače budete mít mezi konečky prstů a pouze na chvíli. Postupně pak posouvat oddělovače mezi prsty a prodlužovat dobu nošení. Chtěli byste podrobněji vědět kdy jak a jak často nosit Adjustační ponožky? Přečtěte si náš návod. Vše záleží také na tom co od nošení ponožek očekáváte. V každém případě doporučujeme Adjustační ponožky používat jako účinný doplněk k aktivní terapii.

Zapomeňte na námahu relaxujte
Ponožky nejsou určené pro běžnou chůzi či do bot. S roztaženými prsty na nohou byste se do bot jen těžko soukali. Tuto vlastnost lidé na Adjustačních ponožkách oceňují nejvíce nemusejí nic dělat a zároveň dělají něco prospěšného pro zdraví svých nohou.

Nejvíce je doporučujeme nosit při relaxaci tedy například když večer sedíte nebo ležíte na gauči a sledujete TV případně během spánku pokud je vám to příjemné. Obecně však nedoporučujeme v nich chodit ale samozřejmě projít se po bytě v nich zvládnete.

Chcete-li vyhrát dva páry adjustačních ponožek odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 10.11.2022

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace