SOUTĚŽ o miso a miso polévky KOJIBAKERS - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o miso a miso polévky KOJIBAKERS - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 26. 9. 26. 10. 2022

Možná jste o misu a miso polévkách ještě nikdy neslyšeli my vás s nimi seznámíme.

Původ misa a miso polévek je v Japonsku a ještě přesněji ve staré Číně. Jde o fermentovanou luštěninu s obilovinou a solí za přítomnosti japonského národního pokladu ušlechtilé plísně Koji. Díky Koji získá směs až neuvěřitelné množství různých enzymů které jsou katalyzátory nejrůznějších biochemických reakcí. Například během měsíců kvašení v sudech pomáhají štěpit složité bílkoviny tuky a sacharidy na jednoduché pro tělo lehce stravitelné látky. A jako bonus misu přidávají skvělou chuť umami. Tzv. pátou chuť kterou naše gastronomie v posledních měsících objevuje. Výsledkem je tak velmi chutné a zdraví prospěšné jídlo.

Česká firma Kojibakers před pár lety adaptovala původně japonskou recepturu na české poměry a začala vyrábět něco doslova celosvětově unikátního. Miso bez sóji. A „instantní' miso polévky. Slovo instantní je záměrně v uvozovkách protože jde o produkt který skutečně připravíte během tří minut ale neobsahuje žádnou konzervační chemii jak u instantních produktů často očekáváme.


Chcete-li vyhrát miso a miso polévky KOJIBAKERS odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 26.10.2022

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace