SOUTĚŽ o vstupenky na TARJU do Pardubic - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na TARJU do Pardubic - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 20. 9. 20. 10. 2022

Své vysoce hodnocené aktuální album „In The Raw' přiváží na podzim do České republiky metalová královna TARJA Turunen.

Osmé studiové sólo album vyšlo 30. srpna 2019 a TARJA na něm spojila své síly s dalšími metalovými zpěváky jako jsou např. zpěvák Soilwork Björn „Speed' Strid Tommy Karevik z Kamelot či Cristina Scabbia z Lacuna Coil. Strid se podílel na skladbě „Dead Promises' vokály Scabbii lze slyšet v písni „Goodbye Stranger' a Karevik zpívá v songu „Silent Masquerade'.

Deska „In the Raw' jasně ukazuje jak dobrý může Symphonic Metal být když se opravdu umí když jsou vokální výkony dovedené k naprosté dokonalosti texty písní všestranné aranžmá jednotlivých songů maximálně promyšlená a celková produkce alba prostě vynikající.

Každopádně určitě se vyplatí si na tyto live koncerty TARJI zajít! Čeká vás unikátní kombinace sofistikované a rafinované orchestrální hudby pěveckých sborů a Tarjin klasicky trénovaný hlas s hrubým temným heavy jádrem. O tom že půjde opět o nezapomenutelné a emocemi nabité koncerty není pochyb!

Kdy sobota 29. října 2022
Kde Ideon Pardubice

Chcete-li vyhrát vstupenky na TARJU do Pardubic odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 20.10.2022

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace